You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Идеи за дома: Как да използваме най-разумно мястото над хладилника

Идеи за дома: Как да използваме най-разумно мястото над хладилника

Няколко практични идеи за дома ще ви помогнат да усвоите всяко пространство в малката кухня

Малките апартаменти си имат още по-малки кухни. Това е сериозен проблем, ако копнеете за пространство, искате да имате всичко, но без да трупате с вещи. С прости идеи за дома може да се радвате на удобство.

Добър пример за практичен интериор е усвояването на празното място над хладилника. Обикновено го ползваме като скривалище, в което държим опасните за децата неща. Това не е лошо, но далеч не е красиво и толкова практично като:

1. Рафт за книги

Да, кухнята не е библиотека, но все се чудите къде да подредите готварските си книги, нали?! Това е вашето място. Всички списания, поредици или споделеното от свекървата може да подредите удобно. Винаги – на ръка разстояние и подредено красиво.


2. За микровълновата или кухненския телевизор

Бедната микровълнова се ползва само за закуска, трябва да я пазите от вода и деца, а и заема ужасно място на плота. Над хладилника може да подредите нея или първия телевизор, който сте си купили. Той вече е демоде, но работи чудесно – защо да го криете като може да ви забавлява по време на закуска?!
storage-above-the-refrigerator-10
3. Съхраняване на бутилки

Когато купувате или ви подаряват вино или други високоградусови напитки не е нужно да ги подреждате в специален шкаф в библиотеката. Мястото над хладилника може да послужи отлично за целта.
storage-above-the-refrigerator-12
4. Компактен шкаф за съдове
storage-above-the-refrigerator-2
Всички тави, подноси или съдове за печене, които не използваме постоянно, могат да се подредят там, вместо да ги трупаме с чиниите и чашите.
storage-above-the-refrigerator-11
На същия принцип може да подредите всяка възможна вещ, която има място в кухнята, но не се използва постоянно. Усвояването на мястото над хладилника е още един начин да въведете ред в помещението. Никога няма да се чувствате затрупани, а ще се радвате на удобство и пространство, когато свещенодействате за семейството си.

loading...

One thought on “Идеи за дома: Как да използваме най-разумно мястото над хладилника

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!