You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Идеи за коледна декорация от саксии за цветя

Идеи за коледна декорация от саксии за цветя

Коледната декорация не е само пищни гирлянди, светлини и украса за елха – тя е сбор от творчество, идейност и сръчни ръце

Нова година и Коледа са най-любимите празници за повечето хора на планетата. Мнозина започват да украсяват домовете си още в самото начало на зимата. Сигурно и вие имате класическото коледно дърво с играчки, но можете да измислите нещо ново всяка година. Понеже сме доказани фенове на всички направи си сам – украси, намираме вдъхновение в прозаични неща като… обикновените керамични саксии. Повечето декоративни елементи за Коледа са много лесни за приготвяне, което прави включването на децата не само просто, но и задължително.

В какво може да бъде превърната обикновената саксия за цветя?! Може да бъде коледен елен, пингвин или дори – самият Дядо Коледа!
Декорация от саксии за Коледа и Нова година
Саксиите от глина не са много скъпи, което означава, че ако искате, можете да опитате от всичките ни идеи и дори да си измислите свои. Може да ги подредите на балкона, до входната врата или в къщи – стига да нямате домашни любимци! С керамичните саксии е много лесно да се работи, така че за вечерта можете да направите няколко различни идеи.

В магазините можете да намерите модели с различни размери, т.е. можете да направите и малка украса за масата на Нова година и масивен декор за мястото около къщата. Някои от творбите могат да бъдат страхотни подаръци, с които можете да зарадвате приятели и семейството:
Декорация от саксии за Коледа и Нова година

Декорация от саксии за Коледа и Нова година

Декорация от саксии за Коледа и Нова година

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!