You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Идеи за малък дом: Комфорт върху 28 квадрата (Снимки)

Идеи за малък дом: Комфорт върху 28 квадрата (Снимки)

Ако имате малък дом и не разполагате с пространство – опитен дизайнер ще реши проблема

С малък дом човек обикновено получава малък кредит за изплащане и тесни пространства. Ако се налага да преживеете това, обикновено не се радвате на пространство и абсолютен комфорт. От woman-onthe-top.net обаче знаят: идейният дизайнер може да реши проблема!

Руската дизайнерка Юлия Бранова дори успя да предложи стилен, функционален и удобен проект за жилище, голямо…едва 28 квадрата!
mal-dom
Специалистката използва мебели, комбиниращи скандинавския стил с модерния минималистичен подход. Използвала е всички нисши и ъгли, така че едно малко семейство да се чувства добре.
mal-dom 02
Обособен е работен кът, зона за гости и задължителното спално помещение на второ ниво.
mal-dom 03
За целта е поръчала вградени мебели и мултифункционални композиции. Заложила е на основен фон бяло Ще го видите по стените, меката мебел и всевъзможни акценти от интериора. Като допълнение е включила текстил и пана и геометрични фигури.
mal-dom 04
Новопостроеният малък дом е идеален за градски тип хора, които работят много. Могат да си го позволят и млади семейства с бебе и по-ограничен бюджет. А ако сте собственик на курортно жилище, няма по-добро решение от това! Инвестирайте парите си в създаване на спомени, а не в тухли и тежка мебелировка. Вижда се – и с малък дом може да се чувствате в разкош!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!