You are here
Home > Lifestyle > Икони на стила: Селин Дион

Икони на стила: Селин Дион

Селин Дион тази година разби мита за бедното момиче с лош вкус

След тежката година, която преживя Селин Дион се завръща на сцената в Лас Вегас, за да радва феновете с уникалния си глас.

Но малко преди да се завърне триумфално в меката на хазарта, актрисата прекара цял месец в Париж, където снимаше нов музикален клип. А успоредно с това успя да намери време да посети почти всички модни шоута, на които досега рядко я виждахме.

Селин Дион показа нов стил и уникална визия това лято
Селин Дион показа нов стил и уникална визия това лято

Със себе си тя взе и стилиста Льо Роа, който изглежда, че е най-доброто нещо, което й се е случвало през последните години.

Именно той й донесе прозвището модна икона за това лято, а тя защитава титлата си с всеки изминал ден. Той не само избра за нея най-добрите предложения от модните дизайнери, а я направи и истинска street style звезда, след която фотографите „полудяха“.

selin 2

Модната трансформация настъпи в най-подходящото време за 48-годишната звезда. След като през януари тя загуби съпруга си Рене, само няколко дни по-късно почина и нейният по-възрастен брат Даниел.

„Не е лесно. Единственото, което искам, е да покажа на моите деца, че майка им е наистина силна жена“, заяви след трагедията певицата.

selin

За модата и трансформациите

Стилистът на Селин Дион разкрива, че един от начините, по които е постигнал нейната трансформация е всеки ден от месеца да експериментира с нова визия.

selin 3

„Тя наистина се радва на себе си. Ние всъщност много се радваме да работим един с друг, всеки ден се забавляваме. Радвам се, че я виждам толкова щастлива. И аз съм щастлив, че тя намери в мое лице истински съюзник, който да я ориентира в света модата“, казва нейният нов стилист.

Нейният нов стил за мода и нови комбинации видимо я радва и това е повече от очевидна. Почти на всяка нейна поява в последно време можем да я видим с широка усмивка, а критиците я засипват с комплименти.

selin 4

„Мисля, че тя се радва да бъде снимана, да бъде оценена с новия си стил. Модата е най-интерактивната форма на изкуство. Тя може да ви отведе на съвсем друго място, в различно измерение. Ако се чувствате добре, не можете да бъдете тъжна. Това просто е невъзможно“, казва стилистът Льо Роа.

Певицата го наела за свой стилист, след като видяла неговата работа с 19-годишната Зендая, която е считана за една от най-добре облечени певици в днешно време.

selin 8

„На Селин й харесал нестандартния елемент, който добавям във всяка комбинация на Зендая. Така, че ме потърсила в Google и ме попита мога ли да преобразя и нея. Въпреки това, тя е икона“, казва стилистът за нея.

selin 6

Голямата промяна

Да, може да се каже, че тя е имала и някои доста добри и стилни моменти в кариерата си, но й трябваше истинско преобразяване, каквото новия стилист успя да постигне и да преобрази Селин Дион кардинално.

„Тя буквално е преживяла годините на еволюция на модата. Тя е истинско модно момиче. Селин не се страхува да експериментира, иска да носи всички цветове, марки или модели. Винаги се вълнува от нови неща. Стряскащо е, че тя е в края на 40 — те и изобщо не се колебае, когато става въпрос за мода. Когато влезем в стаята с дрехи, които избрах за престоя й в Париж, винаги анализираме, как се чувства в момента и въз основа на това да избираме дрехите. Почти винаги тя е настроена за тениска и дънки, но иска да носи и модели от висшата мода. Ще си призная — тя ме забавлява, защото не се страхува от нищо и го показва“, казва стилистът на Дион.

selin 5

Че певицата е влюбена във висшата мода, тя доказа и с присъствието си на някои от най-значимите ревюта миналия сезон, сред които и на тези на Джанбатиста Вали и Диор.

„Това беше моя идея. Тя не дойде в Париж, за да ходи на ревюта. Но й казах, че има седмица на модата и че би било супер, ако отидем на някои от представянията. Тя ми каза, че не е ходила на ревю повече от 20 години. Тя е много забавна и е най-естествения човек, който съм срещал в живота си. Висшата мода е свързана с фантазия, така че исках тя да бъде част от това и не сбърках“, добавя той.

 

Певицата е истински благодарна на новия стилист, а неговото мнение се споделя от всички тези, които това лято превъзнасят стила на Селин Дион!

Вижте нейната невероятна трансформация.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!