You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Имало едно време: Сериалът сбъдна най-красивите мечти на актьорите си (Снимки)

Имало едно време: Сериалът сбъдна най-красивите мечти на актьорите си (Снимки)

Приказната поредица „Имало едно време” се погрижи за щастливия край първо на звездите си

Имало едно време…Един приказен сериал, в който главните герои се влюбили, оженили и станали родители…Звучи ли ви познато?! Да, често се случва на актьорите в сериалите от целувка на целувка да се влюбят. Някои дори го докарват до сватби и наследници. Само в любимата ни приказка всяка звезда получи своя дял от щастието и в живота, видя woman-onthe-top.net.


Ако на Снежанка и Чаровният принц им е писано да са заедно, нещата едва ли са изглеждали така за Дженифър Гудуин и Джош Далас. Той е преживял развод с младежката си любов, тя пък била от момичетата, които не мечтаели да срещнат принц, а да са като него.


Ролите им в „Имало едно време” станали катализатор на най-невъзможните им мечти. Симпатягата изведнъж се почувствал като пръв красавец на планетата. Заобичали го малките момиченца, големите им сестри майките и…една Снежанка, която не потъвала дълбок сън, а се биела, яздила, владеела шпагата с майсторство и не пропускала удар с лък.

Снимките на „Имало едно време” започват през 2011 година. Дженифър Гудуин и Джош Далас започват да се срещат веднага. Сгодяват се две години по-късно през есента, а на следващата пролет се женят, защото един месец по-късно се ражда техният първороден син Оливър.

Докато съвместяват грижите по новороденото със снимките на хитовия сериал, заедно израстват с героите си. Все още са силно влюбени и не пестят комплименти един за друг. Затова и никой не остана учуден, че Снежанка и Принца съвсем скоро очакват бебе №2 в приказното си кралство.
snow white evil queen
В тяхната приказка, естествено, има Зла кралица. Лана Парила е прекрасна и буди състрадание дори когато вършеше злини на екрана. Животът я възнагради с прекрасна зряла любов – Фред и неговите трима сина. Двамата се сгодиха в Израел, а щурата Лана един ден показа снимка на халката си с еднозначно послание: „Е, Фред ди Бласио, аз мисля, че тази снимка казва всичко… Подпис – г-жа ди Бласио”

Втората Голяма любов – Робин Худ, в живота е щастливо женен. Той подари на съпругата си Таня повторна церемония, в която да й се врече завинаги.


Последната, която се опита да попречи на щастието на Робин и Реджина и коварната й сестра Зелина. Ребека Мейдър обаче няма нужда да краде чужди мъже. Тя каза “да” навръх Коледа на любимия си Маркус Кейни. Тя постъпи като всички останали в сериала – пусна снимка с пръстена си в Twitter.


Смелата Мулан също се омъжи! Джейми Чанг вече е госпожа Брайън Грийнбърг. След три годишна връзка беше естествено да подарят на всички вълшебна сватбена церемония.


За съжаление на феновете на Ема и Хук, няма Дженифър Морисън и Колин О’Донахю няма да се съберат извън екрана. Двамата се разбират прекрасно, но Хук си има законна половинка – Хелън. Двамата пристигнаха от Ирландия, за участва актьора в сериала-приказка. Щастливият татко обяви през 2013-та раждането на първородния им син Еван.


Дженифър опита щастието си с друг колега от сериала. Красавицата излиза известно време с „Лудия Шапкар” – Себастиан Стан. Красивата им история обаче приключи и сега Спасителката остава да намери своя принц на друго място.


Феновете на сериала обаче не са изпуснали един особено важен момент. Първият мъж, когото тяхната Ема целуна в поредицата беше…шериф Греъм (Ловеца от приказката за Снежанка). Красавецът, който я задържа в Сторибрук беше не някой друг, а самият Джейми Дорнан.


За всички момичета по света той е шеметният Г-н „50 нюанса сиво”. Далеч преди да стане Крисчън Грей обаче вълнуващия красавец се прочу истински с „Имало едно време”. Джейми е щастливо женен татко, който също очаква ново попълнение в семейството през 2015-та.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!