You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Индийски приказки ни завладяват по Нова телевизия: „Завинаги свързани“

Индийски приказки ни завладяват по Нова телевизия: „Завинаги свързани“

„Завинаги свързани“ разказва една история за любов и предразсъдъци

Вълнуваща история за любов, омраза и разбити надежди тръгва по „Нова телевизия“. Успехът на индийските саги „Моята карма“ и „Малката булка“ подтикна продуцентите на медията да пуснат още един сериал — „Завинаги свързани“.

Индийската сага ще разказва за живота, кастовите различия и културните особености на Индия. Но също така ще видим една вечна любовна история, каквато само животът може да сътвори.

„Завинаги свързани“ разказва историята на индийската Пепеляшка Арчана. Тя е обожавана от семейството и родителите си, но не и от сестрите и снаха си.

Арчана е красива, мила, а семейство Каранджакар са готови на всичко за нея. За майка й е най-важно да я омъжи добре, но в деня на годежа сватовете научават, че снаха им е необразована. И позорно я отхвърлят.

Арчана е готова да живее в самота, но не и майка й — Сопочна. Тя продължава да мечтае дъщеря й да сключи добър брак. И нито факта, че момичето е влюбено в автомонтьора Манав, нито молбите на дъщеря й я умилостивяват. Двамата влюбени се разделят. Арчана заминава да учи, а Манав се жени за друга жена.

Следва една объркана история за богатства, наранени чувства, загубени и намерени деца, а любовта на двамата и историята им продължават отвъд техния живот. Променяйки живота на наследниците им 18 години по-късно.

В първите епизоди ще се срещнем с интригантката на семейството — снахата Манджуха, както и с опърничавата сестра на Арчана — Варша.

Какво ще се случи със сестрите и как ще се развият отношенията им, предстои да видим в новите епизоди на „Завинаги свързани“.

"Завинаги свързани" - нова индийска сага тръгва по Нова
„Завинаги свързани“ – нова индийска сага тръгва по Нова

И една любопитна подробност.  В лентата играят едни от най-изтъкнатите индийски актьори, а много скоро ще се срещнем и с някои познати лица. Един от първите, които получават покани за водещи роли в сериала е екранния д-р Анант от „Малката булка“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!