You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Индравати от „Ритъмът на мечтите“ изживя своята приказка с Прем в живота

Индравати от „Ритъмът на мечтите“ изживя своята приказка с Прем в живота

Коя е Решми Гош и как Индравати от „Ритъмът на мечтите“ изживя своята приказка с Прем в живота?

Индравати от „Ритъмът на мечтите“ се прочу като злобната сестра на Симар/Падмавати, която е обсебена от любовта си към такур Рана/Прем. В желанието си да раздели влюбените, тя ги убива, умира, съживява се и повтаря опита си да изживее своята любовна история с Рана/Прем 100 години по-късно. В сериала историята на вещицата завършва трагично — тя умира от ръката на Симар, а на нейно място възкръсва нова злодейка. В живота обаче Решми Гош (Индравати) и Дирадж Дупар (Прем)изживяват своята любовна история.

Но за кратко.

Двойката се сближава бързо докато снимат „Ритъмът на мечтите“. Но бурните емоции, които ги свързват скоро утихват и близостта им прераства в приятелство. По това време Дупар все още не е признал чувствата си към екранната си съпруга и в живота, затова и никой не се изненадва, когато хлътва по красивата Рашми Гош. Приказката не продължава дълго, а двамата осъзнават, че са по-скоро приятели, отколкото любовници.

Решми Гош - Индравати от "Ритъмът на мечтите"
Решми Гош – Индравати от „Ритъмът на мечтите“

И до днес пазят прекрасни спомени един за друг. „Тя е невероятна актриса и изключителен професионалист. Изобщо не прилича на Индравати. И е моят прекрасна приятелка“, допълва още Дирадж. А колегата му Маниш Райсингхан споделя, че най-трудните му моменти за снимане, са именно сцените с Индраавати.
„Тя е най-добрата ми приятелка и довереница от години. Налагаше се да преснимаме сцените десетки пъти, защото просто не можехме да останем сериозни пред камерите и за 5 минути“, със смях разказва той.

Коя е Решми Гош и какво не знаем за нея?

Родена на границата между Рак и Лъв /20 юли 1984/, Решми Гош още от зората на кариерата си показва характер, присъщ и на двете зодии. Тя никога не се отказва, а в същото време се опитва да противоречи на всички останали. Семейството й е от хора интелектуалци, които се занимават с наука. Рашми обаче решава, че иска да стане звезда.

Още като малка тя получава отлично образование и близките й настояват да продължи. Учи в колежа „Джогаяма Деви“, но на 18 години решава, че иска да се пробва на модния подиум. Успехът, който жъне на „Мис Индия Свят“ я амбицира да пробва и в телевизията. И след като близките й дават благословията си, тя започва снимки в един от най-успешните индийски сериали „Свекървата също е била снаха“.

Ролята й не е малка, но в същото време й дава безценен опит. А целия екип я подкрепя, докато прави първите си стъпки в шоубизнеса.

„Бях много несигурна пред камерите. Забравях репликите си, не можех да се съсредоточа — беше ми много трудно. Но целия екип и особено режисьорът безкрайно много ме подкрепяха и ме научиха на безценни неща“, споделя още актрисата.

Години по-късно, тя продължава да следва безценните им съвети. И се гордее с успеха, който е постигнала, както и с уроците по актьорско майсторство, с които овладява таланта си.

Противно на очакванията, че ще избере Боливуд и ще продължи с киното Решми Гош предпочита телевизията. Тя оценява факта, че благодарение на малкия екран е станала звезда и продължава да приема участия в телевизионни сериали.

Истинска любов

"Шоба от Сомат"
„Шоба от Сомат“

Все пак през 2011 година, родената в Колкута актриса приема да участва в киносагата „Шоба от Сомат“. Именно там се среща и със Сидхарт Васудев — Раджвир от „Ритъмът на мечтите“. Двамата се влюбват до уши и след кратка, но бурна връзка решават да се оженят. Продуцентите на филма пък са толкова очаровани от тях, че съжаляват, че са им дали ролите на брат и сестра във филма, а не на любовници — химията помежду им е забележителна.

През 2013 година, на шумна сватбена церемония Решми става съпруга на Васудев. Той безусловно подкрепя съпругата си в желанието й да се развива и прави всичко, за да й помогне да постигне желаните успехи.

Васудев толкова обича жена си, че е готов на всичко, за да е щастлива. Той постоянно прави жестове, с които да я зарадва. За последния й рожден ден й организира парти — изненада, канейки всичките й приятели. А след това прави жест, на какъвто малко мъже са способни.

„Даде ми кредитната си карта и ми заяви „Пазарувай, докато припаднеш“, със смях си спомня изненадата Решми. „И то не защото съм материалистка — той отлично знае, че това не ме интересува. Просто искаше да ми покаже, колко много ми вярва“, добавя още тя.

Невероятната им любов остава непроменена дори и 4 години след сватбата. Решми продължава да работи активно, но двамата вече мислят и за деца. Междувременно актрисата полага усилия, за да се превърне в икона на младото поколение на Индия. Много момичета я обожават, защото я е символ на модерната и независима жена — красива, успяла, образована, обичана, отдадена на обществото и благородна. Не е изненадващо, че цяла Индия я обича за това.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!