You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Искендер от „Великолепният век: Кьосем” и Берк Джанкат: В търсене на Единствената

Искендер от „Великолепният век: Кьосем” и Берк Джанкат: В търсене на Единствената

Красавецът от „Великолепният век: Кьосем” Берк Джанкат има всичко, но не и щастие в любовта

След час зрителите на „Великолепният век: Кьосем” ще разберат, Исекндер е жив. „Възкръсването” на смелият еничар и изгубен принц е специален дар за почитателите на Берк Джанкат. На младежа беше поверена второстепенна роля, но сценаристите отчетоха зрителския интерес към героя и да не пропускаме – лавинообразно нарасналата му фенска маса.

A post shared by Berk CANKAT (@berkcankat) on


Родната публика познава Берк Джанкат и от „Кварталът на богатите”, но с днешна дата му се радва в две поредици – и във „Великолепният век: Кьосем”, и в „Градско момиче”, където всъщност изгря звездата на популярността му.

#MuhteşemYüzyılKösem http://youtu.be/Z3SowQu8wDs

A post shared by Berk CANKAT (@berkcankat) on


Актьорът е несъмнено талантлив, но само слепец би пропуснал красотата му – наследство от черкезките му предци. Той е роден в столицата на 9 май 1984 година, но израства като номад, благодарение на баща си – архитекта. Завършва в Хатай и от него се очаква да наследи бизнеса на главата на семейството. Той е тих, талантлив и покорен син. Записва и завършва графичен дизайн в родния град и дори заминава в Истанбул, за да работи като такъв.

Започва да ходи на театър и лесно попада под магията на Мелпомена. Понеже е тих и затворен си налага да ходи на уроци, за да се пребори с недостатъците си. Влизането му в чужда кожа е терапия за него и…съдба. Дебютира в Държавния театър и публиката полудява по изпълнението му. От там нататък – животът му е предначертан.

Бързо го харесват телевизионните продуценти и започва да получава малки роли в сериали. В „Градско момиче” изиграва първата си главна роля и печели огромна популярност. За беда на снимачната площадка намира прекрасно момиче, което му разбива сърцето!
Берк Джанкат и Гизем Караджа в Градско момиче
Екранната му партньорка Гизем Караджа, както обичайно, се увлича по момчето, по което е влюбена в сериала. Двамата се крият от медиите, но папараците дебнат. В крайна сметка и двамата признават, че са били за кратко заедно, но не се получило. След време Берк Джанкат ще признае в интервю, че обичал красавица, която не отвърнала на чувствата му.

Като всяко модерно градско момче бъдещият Искендер от „Великолепният век: Кьосем” лекува разбитото си сърце с много работа. Приписват му връзки ту с Йозге Гюрел, ту с Анастасия Цилимпиу, но той се кълне, че сърцето му е свободно.

В униформата на еничар не намира любов, но получава в замяна още популярност и верен другар. С Екин Коч (Ахмед) стават толкова близки, че не спират да излизат заедно дори след като приключва ангажимента им във „Великолепният век: Кьосем”. Най-новият му проект се нарича „Под звездите”, където си партнира с Йозге Гюрел и Джанан Егюдер.

@ozgecangurelofficial 🤘🏼@yigitdanaci

A post shared by Berk CANKAT (@berkcankat) on

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!