You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Истинска история: Да построиш къща – мечта с помощта на YouTube и деца

Истинска история: Да построиш къща – мечта с помощта на YouTube и деца

Самотна майка построи къща като накара децата си да добият повече увереност в силите си

Чували сте много истински истории за самотни майки, постигнали успех. Тази, която ще ви разкажем е от този тип, макар да няма общо с печеленето на пари.

Кара Бруукинс е самотна майка на четири деца. Тя се е провалила в опитите си да открие подходящ другар в живота, но я бива да гради. Със собствените си ръце е построила къща. Имала само три неща, които й помагали: децата, YouTube и сериозна мотивация!
Направи си сам къща
След два брака, които контролирани от жестокостта и насилието, преследването от страна на човек с психично разстройство, Кара разбра, че в децата й трябва да се промени нещо. „Срамувах се, бях много притеснена, че са с ниско самочувствие и занижена самооценка.“

И тогава тя решава, че със семейството й трябва да започнат на чисто. За съжаление, не могат да си позволят да закупят нов дом, но това не спира самотната майка. Без всякакъв опит в областта на строителството, жената построила къща с двете си ръце.
Направи си сам къща
Всичко започва през 207 година, когато минава покрай една пострадала от торнадо къща. От конструкцията й останала само основата.
Направи си сам къща
„Помня, че си помислих: Ако имахме парче земя и гипсокартон, как ли би изглеждала къщата на мечтите ни?! Искаме ли да я построим?”
Направи си сам къща
Кара тегли банков кредит от 150 хиляди долара за материали, преглежда един куп клипове за „направи си сам” и строителство в YouTube, и с подкрепата и съдействието на децата си построява къща.
Направи си сам къща
В началото на строителството на децата били на 17,15,11 години и 2 години.
Направи си сам къща
Кара и деца са се научили как се правят основи на къща, как се работи с бетон и вар. Най-важното обаче била работата в екип – както трябва да бъде във всяко задружно семейство.
Направи си сам къща
И потънали с ентусиазъм в работата, нямали време да забележат, че възродили близостта и доверието по между си и построили къща от 325 квадратни метра, с пет спални, гараж за три коли, огромна работилница и двуетажната къщичка на дървото.
Направи си сам къща
От тогава семейството на Кара живее там. Тя нарича децата си „безстрашни” – “Те са способни на всичко. В света няма нещо, с което не биха се справили. И това е страхотно.“
Направи си сам къщави си сам къща

Направи си сам къща

Направи си сам къща

Направи си сам къща

Направи си сам къща

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!