You are here
Home > Lifestyle > Истински истории: Вместо една луксозна сватба, осем малки – по света

Истински истории: Вместо една луксозна сватба, осем малки – по света

Двойка успя да похарчи само десет хиляди, за да получи осем приказни сватби и един меден месец в едно

„Жена на Върха” вече си има любими младоженци и любима сватбена история! Комплиментите ни получава това младо семейство, което похарчи за Големия си ден 10 хиляди британски лири! Не, не сумата ни впечатли, а това, че в замяна на нея, булката получи…8 булчински рокли, 8 церемонии и почти околосветско пътешествие!

Запознайте се с Амелия и Брет Ървин – младоженци! Тя е на 32, той – на 33. Заедно са от девет години, но официално са семейство от няколко месеца.

В Южна Африка
В Южна Африка

За времето, когато са заедно са успели да заделят „настрана” 10 000 британски лири. Мислили да ги похарчат за тежка сватба, но брат му решил да се жени в същата година.

В Русия
В Русия

wedding rusia
Двойката живее във Великобритания, макар младоженецът да е от ЮАР. Да си позволят две големи отпуски за сватбите изглеждало невъзможно, но Амелия намерила соломоново решение. Сключили брак в Троубридж и решили да направят дълъг меден месец – екскурзия по света.

В Китай
В Китай

wedding china
Една от държавите, които посетили била ЮАР – тъкмо за другата сватба на семейството. Близките им ги подкрепили, макар че им се сторило шантаво – младите решили да се женят във всяка страна, в която останат!

Във Франция
Във Франция

wedding france
Така, без стотици гости, подаръци и наздравици, двойката получила своя великолепен меден месец, а булката – цели осем булчински рокли.

В Индия
В Индия

wedding india
Двамата се хвалят с великолепен сватбен албум със снимки от Русия, Индия, Китай, Непал, Мавриций, Франция и Великобритания. Най-доволен изглежда техният петгодишен син Габриел!

На Мавриций
На Мавриций

wedding mavricii
Щастливците се запознали в Испания, където Брет имал бар. Заедно напуснали страната в нощта на 31-ви декември срещу 1-ви януари 2012-та.

Непал
Непал

Най-забавно било да се оженят в Африка, защото там била цялата фамилия на младоженеца. Двамата били страшно горди от решението си. По техни думи техните 8 сватби с всички рокли, самолетни билети и хотели излизали малко по-евтино от една наистина луксозна сватба!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!