You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Изхвърлете лошия късмет и злополучието от дома! Вижте как и кога

Изхвърлете лошия късмет и злополучието от дома! Вижте как и кога

20 март е най-важния ден в годината, пригответе за пролетно пречистване на… духа

20 март е най-важния ден в годината, затова се пригответе за голямо пролетно почистване. И то не само на жилището, но и на духа.

Според някои келтски поверия, пролетното равноденствие е времето, когато злите сили напускат земята и се пренасят в отвъдното. И докато у нас, още с настъпването на баба Марта, прогонваме тъмнината и студа от домовете и сърцата си, древните племена са вярвали, че на 20 март енергията е най-силна.

Ако се чувствате изморени, обезверени, несигурни и нещастни, сега е моментът да промените това. Пригответе се пролетно пречистване на духа с няколко прости ритуала.

Описаните по-долу техники, трябва да бъдат изпълнени точно на 20 март, за да усетите силата им най-силно. Те ще ви помогнат да пречистите дома и съзнанието си от всички вредни и злополучни влияния. Принципно може да ги прилагате и в други моменти, когато почувствате нужда от пречистване, но в този случай ще ги използваме с една конкретна цел:

Пречистване на дома и талисман за успех

1. В нощта срещу 20 март изберете любим камък — най-добре кристал или друг полускъпоценен или скъпоценен камък и го поставете на терасата или на прозореца. Но го поставете така, че да бъде осветяван от луната. Преди да го поставите, подръжте го в две ръце и си повторете три пъти „Този камък ще зареди с положителна енергия и хубави емоции“.

2. Станете рано сутринта на 20 март и почистете дома си. Отворете вратите и прозорците, съберете кошчетата за боклук и измийте пода. Не забравяйте да отстраните и праха от дома си.

3. Запалете тамян, дафинов лист, босилек, салвия и мащерка в кандило. Не вдишвайте аромата, тъй като е доста силен. Минете през всички стаи на дома, за да се пречистят. Специално място отделете на по-тъмните ъгли, тъй като обикновено там се натрупва най-много негативна енергия.

4. След като сте приключили с пречистването на дома, идва ред и за вашето пречистване от негативните енергии. Вземете си душ, като се обтриете с морска сол / след това я отмийте добре, иначе кожата ще ви щипе/ и завършете с баня с лайка /Потопете в литър топла вода пакетче чай от лайка и се полейте след края на банята/. Ще се усетите по-спокойни почти веднага.

5. Вземете камъка, който сте оставили цяла нощ да престои под лунните лъчи и го сложете на верижка на шията или ръката си. Преди да го сложите обаче, отново го подръжте за около минута — две в ръце и си повторете три пъти „Този камък ме зарежда с положителна енергия и хубави емоции“.

6. Когато сложите камъка, представете си, че от него избликва вълна от ярка слънчева светлина, която ви обгръща и прогонва от съзнанието ви всички негативни емоции. Повтаряйте това упражнение през целия ден, когато се сетите за бижуто. Така ще постигнете две неща — ще запечатате положителната енергия в камъка и ще прогоните лошите емоции от себе си.

7. В края на деня отново оставете камъка на прозореца за още едно лунно зареждане, като повторите точки 1 и 6.
На следващия ден го сложете и повече не го сваляйте, докато не настъпи следващото пролетно равноденствие.

Бързо почистване на съзнанието

Тази техника е малко по-различна, но също толкова ефективна. И ако я приложите на 20 март ефектът ще бъде дори по-силен.

Застанете в средата на стаята, малко преди полунощ на 20 март. Визуализирайте в съзнанието си кръг от бяла светлина, в центъра, на който сте самите вие. Дишайте спокойно и равномерно. Представете си, че бялата светлина прониква във вашето тяло, изпълва ви със спокойствие и усещане за хармония и пълно сливане с природата. Представете си, че мракът е прогонен от душата ви и на негово място са се настанили усещането за щастие и радост. Отворете очи. Вече сте пречистили съзнанието си от негативните енергии.

Усмивка срещу злото

Тази последна техника може да се използва не само на 20 март, но и във всеки друг ден. Но бихме казали, че датата е прекрасно начало за нея. Събудете се сутринта и колкото и зле да се чувствате, усмихнете се. Прогонете всички лоши мисли от главата си, заредете се с положителни емоции и станете.

Продължете да се усмихвате, докато се приготвяте за работа, правите закуска, или почиствате дома. Не спирайте да се усмихвате през целия и дори вечерта, докато не си легнете.

На другата сутрин продължете да се усмихвате, колкото и да ви е трудно. Продължавайте с усмивките и неусетно ще започнете да виждате, че светът около вас се променя към по-добро.

Пролетна магия за пречистване на духа
Пролетна магия за пречистване на духа

Продължавайте да се усмихвате и само след няколко месеца ще видите, че всичко е много по-красиво!

Усмихнат ден и от нас : )!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!