You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Изкушение: Азра забременява, Шебнем прави опит за самоубийство!

Изкушение: Азра забременява, Шебнем прави опит за самоубийство!

В новите епизоди на Изкушение тази седмица очаквайте:

Тази седмица в новия сериал Изкушение, Шебнем прави опит за самоубийство, а Керем я спасява на косъм от смъртта.Освен това Азра открива, че е бременна, а Орхан става все по-опасен.

В новите епизоди на сериала Керем прави предложение на богатото момиче, но то избягва разплакано. Семейството й го прогонва, притеснени за състоянието и болестта й. Появява се и бившия годеник на Шебнем, който се опитва да си я върне. Семейството й го отхвърля, тъй като още не могат да му простят, че се е наранил.

В новите епизоди на Изкушение - Шебнем и Керем се сгодяват
В новите епизоди на Изкушение – Шебнем и Керем се сгодяват

Орхан заплашва Керем и Азра и двамата правят опит за бягство. Те успяват да заблудят преследвачите си, но след като майката на Азра ги издава, се принуждават да се върнат обратно.

В същото време отчаяна и нещастна от обречената си съдба, Шебнем иска да замине на дълга почивка. Семейството й я спира, но тя бяга от дома и прави опит за самоубийство. Керем я спасява на косъм от смъртта.

Опасното изкушение за пари и слава, продължава да държи Азра, която се поддава на ухажването на Джан. В същото време в новото приятелство между Керем и Шебнем вижда шанс да реализира плана си. Младежът се опитва да се откаже и да я спре, но без резултат. Азра е непреклонна—настоява той отново да предложи брак на Шебнем.

izkushenie 3

Неслихан вижда в младежа спасение за дъщеря си и е готова на всичко за него. В същото време Азра открива, че е бременна, а и че майка й ги е предала на Орхан. В новите епизоди на Изкушение ще видим обаче, как грижливо изградения й план се пропуква. Случайна среща между Шебнем и Хакан отключва спомените за старата любов.

Въпреки че още не е прежалила бившия си годеник, болната девойка, променя решението си и приема предложението на Керем. Малко преди Азра да признае на приятеля си, че очакват дете, тя отива при него и му признава, че е готова да се оженят. Дали Азра няма да се опита да провали сватбата в Изкушение? Предстои да видим.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!