You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Изкушение: Хакан Курташ е рожба на любовта, родена на бал с маски

Изкушение: Хакан Курташ е рожба на любовта, родена на бал с маски

Звездата от „Изкушение” вярва в силата на непреходната любов

„Изкушение” е новият сериал на Хакан Курташ, когото зрителите ни познават и като Синан от „Момичето, което обичах” и „Джихан” от Езел.

Младежът вече печели награди за изявите си в сериали и снима в киното. Има дарба и добро образование. Това, което го отличава от връстниците му, е произходът му.

Той е първият от трима сина на икономист и педиатър. Историята на родителите му обаче е като излязла от сериал и го изпълва с вяра, че има Голяма и щастлива любов.

С Хазал Кая в "Изкушение"
С Хазал Кая в „Изкушение“

Родителите на Хакан Курташ са се запознали като студенти. Баща му учел медицина, майка му – банково дело. Срещат се…на бал с маски и също като в сериалите се влюбват, без да знаят нищо един за друг, научи woman-onthe-top.net.

Родителите му си допадат още при първото разменено изречение. Разговарят до до изгрев слънце. Минали са часове без да разберат и дори пропуснали момента, в който останалите са си свалили маските. Когато го правят и те самите, и двамата осъзнават ясно – това е любов.

Страстта по между им е неудържима. Женят се след броени месеци и не се бавят с наследниците. Пръв се ражда Хакан Курташ и като истинско дете на любовта се чувства благословен и има страхотен късмет.

Рисува карикатури, публикуват материалите му в пресата, композира и още като студент може да се похвали с участия в постановки и сериали.

Въпреки че не е от моделите – преквалифицирани в актьори, а с истинско университетско образование, почитателки не му липсват. Режисьорите с радост му поверяват роли на сърцеразбивач като в „Изкушение”.

Обичат го, въпреки че изглежда скандален за местните нрави. Не се срамува от тялото си и го показва, ако сюжетната линия го предполага.

Единственото, което не се харесва на почитателките му си има име Шюркян Овалъ. Актрисата е дългогодишната приятелка и единственото изкушение за звездата от „Изкушение”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!