You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Изкушение: Керем разкрива истината за Орхан, Джан и Азра се влюбват!

Изкушение: Керем разкрива истината за Орхан, Джан и Азра се влюбват!

Изкушение пълен с обрати, Азра и Джан се влюбват

Изкушение ще бъде изпълнен с лъжи, измами, разкрития и любов тази седмица. Азра и Джан се влюбват, а Керем разкрива голямата тайна за Орхан.

В новите епизоди на сериала ще видим, че Сирма не успява да се договори с първия син на съпруга си и е заплашена да изгуби дома си. Керем започва да подозира, че жаждата за отмъщение не е онова, което тласка Орхан, а нещо много по-сериозно. И започва да разбулва загадката около несъщия си брат.

Обрати в Изкушение
Обрати в Изкушение

Шебнем тайно оказва подкрепа на съпруга си като му помага дискретно в разрешаването на жилищния проблем, който майка му има. Неслихан също застава на негова страна и прави всичко възможно, за да го въведе във висшето общество—отначало като го назначава във фирмата, а постепенно и като го превръща в част от светския си кръг.

izkushenie 2

В същото време в Изкушение ще видим и как Азра и Джан се сближават. Младата жена е силно ожесточена спрямо бившия си годеник, заради което приема вниманието на Джан. Милионерският наследник се сближава с нея, въпреки неодобрението на майка си и започва да я третира като своя бъдеща съпруга.

izkushenie 3

В същото време обаче Азра продължава да играе двойна игра и да изнудва Керем да напусне съпругата си.Докато Джан се влюбва все повече в нея, тя осъзнава, че бившия й годеник е влюбен в съпругата си.

Ask 9

Орхан се опитва да раздели Керем и Шебнем, но болното момиче успява да провали плана му. Бесен, той насочва гнева си към Азра и брат си, докато накрая те подават сигнал в полицията. В същото време алчното момиче поставя ултиматум на Керем—да се раздели с писмо с жена си. Неслихан и този път се намесва, неволно осуетявайки бягството им. Тя настоява пред Керем, че ще има пълната й подкрепа във всичко, ако остане с дъщеря й. За пореден път мъжът е разделен на две…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!