You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Йозджан Дениз крие два лица: Златна ябълка за клана и безмилостен Дон Жуан

Йозджан Дениз крие два лица: Златна ябълка за клана и безмилостен Дон Жуан

Йозджан Дениз има рядко любящо и щедро сърце, но все още не е осъществил най-голямата мечта на мама

Йозджан Дениз в „Част от мен” изглежда съвършен за зрителките – красив, почтен, любящ и отдаден на семейството. Образът на Кахраман му приляга много и това е част от тайната на успеха на сериала.
yozdjan-deniz-1
Отделно от това се радва на сериозен авторитет в гилдията. Всеки негов проект има страхотен рейтинг, а той предпочита да похвали усилията на всички от екипа. Нищо не му е чуждо в шоубизнеса – направил е десет албума, радиопредавания, телевизионни програми, роли в киното и телевизията, режисура и писане на сценарии.

Йозджан Дениз е екипен играч и това не е никак странно – израснал е с шестима братя. Заради тях той напуска училище едва на 13 години. Започва да се занимава с пеене. Това е огромен риск, който се оправдава с времето. Прави страхотни хитове, продава албумите си не само в родината, излъчват го по MTV и не напразно дълго време е сред най-богатите певци.

Йозджан Дениз - Златна ябълка и крило за братята си
Йозджан Дениз – Златна ябълка и крило за братята си

Той не харчи парите си безразсъдно. Показва щедро сърце и се превръща в Златната ябълка за шестимата си братя. Купува на семейството си разкошен дом в Истанбул и не спира да помага на близките си до ден-днешен.

Семейството със сигурност се гордее с успеха му, но и той си има цена. Актьорът страда, че липсата на образование му се е отразила – няма такава широка култура, колкото би му се искало. Майка му пък има други грижи. Нейният безценен камък все още е сам в живота!

На 43 години, след много публични връзки и след като обяви края на музикалната си кариера, той все още не е свил гнездо. Старата дама се оплака пред медиите. Понесла е, че е твърде зает, за да не може да ги посещава всяка седмица, според обичая. Не звъни, когато снима и на всичко отгоре – има само котка!

Говорила му непрекъснато: „Трябва да имаш семейство и дете. Като идвам на гости, искам да виждам тях, а не котката ти. Жена ти ще ми прави кафе, аз ще я целувам и прегръщам. Баща си в толкова филми, но не и наистина…”

Темата с бащинството е особено чувствителна и за Йозджан Дениз. „Отгледал” шестима братя, отдавна мечтае за наследници. Не се случило до сега, но вярва, че съдбата няма да му откаже и този дар!

Интересно е обаче коя ще успее да укроти своенравната звезда. Макар да е любящ син и ценен колега, отдавна са го нарочили за сърцеразбивач. На сметката му са записани твърди много разплакани момичета, някои от тях – добре известни!

Списъкът на Дон Жуан от Анкара:

Едже Услу – Блондинката, с която си партнира в „Черна роза”, имаше достатъчно свои грижи и объркан живот, за да обсъжда историята им.
ozcan-sebnem-ece uslu
Тя обаче трябваше да види как Айча Айшън Туран го грабва пред очите й. Момичето играе негова дъщеря в сериала и след това получава главната роля във филм, който режисира.
ozcan-deniz-ayca-ayshe-turan
Айча „танцува само едно лято”…или малко повече. Сега обаче медиите го свързват с двадесет години по-младата манекенка Бусе Нарджъ. Колко ще се задържи нежната Лолита в живота му е трудно да се каже. Блондинката обаче има от какво да се страхува. Прекрасният Йозджан Дениз има и тъмни страни!
ozcan-deniz-sli-3
За пороците на звездата могат да разкажат две много популярни дами. Фахрие Евджен в момента изживява красива любов с партньора си от „Чучулигата”, но още трепери при спомена за бурния си тригодишен романс с Йозджан. Легенди се носят за техните скандали, публични сцени и ревност. Двамата си размениха и пръстени, но техните „Мразя те – Обичам те” – отношения останаха в историята!


Докато Фахрие излекува разбитото си сърце с качествена работа и нов годеник, другите бивши не приемат нищо друго, освен кръв! Шебнем Шефер надмина всички с повече от срамни интервюта, в които намекна, че суперзвездата има афинитет и…към собствения си пол! Актьорът, разбира се, я съди за клевета.
ozcan-sebnem-1
Йозджан Дениз и да не свие скоро свое гнездо, няма основание да страда. Колежките му наистина го обичат. С неколцина от тях поддържат приятелството си във времето и им става близък като член на семейството. Нургюл Йешилчай, например, изживя истинска война с партньора си в „Твоя мой живот”, но се завърна по-силна от всякога. Тя и Йозджан Дениз подписаха договор за нов съвместен проект – десетилетие след „Имението с лозите!”
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!