You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Как да направим букет от рози с есенни листа? (Снимки)

Как да направим букет от рози с есенни листа? (Снимки)

С есенни листа може да поднесем свежа изненада, която струва повече от скъп букет от цветарския магазин

Шарената палитра есенни листа навън може да послужи, за да спретнете прекрасна изненада или просто да внесете слънцето в дома си.

Вместо сложно оригами, съчетайте традиционната разходка в парка с възможност да си подарите разкошен букет от рози. В градините все още има цъфнали цветя, но може да си го направите сами – само съберете подходящо количество есенни листа в произволен цвят. Най-подходящи за целта са тези на клена, научи woman-onthe-top.net.

За да направите рози от есенни листа, не използвайте малки и накъсани. За всяка отделна роза изберете няколко от един и същи цвят, за да се получи красиво цяло.

Първият лист се сгъва на две през средната жилка така че лицевата страна да е така, както е показано на снимката. След това го превърнете в стегнат свитък, който ще е основата на бъдещата роза.
esenni lista
esenni lista 2
Започнете увиването на розовите листенца. Имайте предвид, че лицевата страна на листа е към вътрешността на цветето. Така наредете няколко листа ги овързвате със здрав конец и вече сте готови с първата роза с дръжка.
esenni lista 3
esenni lista 4
Направете няколко цветя, а след това оформете крава „опаковка” от кленови листа. Нямате нужда от хартия, панделка, допълнителна украса. Прекрасният ви букет от рози ще издържи доста повече от този, който бихте купили от магазина.

Розите от есенни цветя не струват нищо, но се ценят като шедьоври!
Розите от есенни цветя не струват нищо, но се ценят като шедьоври!

Ако поднесете подобна изненада на близък човек, вярвайте ни – ще е оценена подобаващо. На вас няма да ви струва нищо, но всеки ще нарече букетът ви от есенни листа – безценен!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!