You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Как да открием, изчистим и защитим дома си от негативна енергия?

Как да открием, изчистим и защитим дома си от негативна енергия?

Негативна енергия в дома се натрупва лесно, но с помощта на свещ може лесно да установи проблемните зони

Домът ви е пренаситен с негативна енергия, ако ежедневно се чувствате изцедени, въпреки почивката, напрегнати и изнервени. Тогава зачестяват семейните скандали и се увеличава нежеланието за работа.

Лесно е да обвиним злонамерена намеса в енергийното поле на дома, но понякога сами, без да знаем, си причиняваме този дискомфорт, научи woman-onthe-top.net.

Неприятна гледка от балкона, претрупване с излишни вещи или такива с дефект, починали хора в дома и дори – много снимки на покойници водят до натрупване на негативна енергия.

Ако сте новодомци, никак не е лошо да спазите някои от познатите ритуали за благоденствие на дома. След това обаче не пропускайте да забележите съвпадения като: липса на гости от дълго време, системно разваляне на домакински уреди и ужасна кондиция на семейството.

Вземете незабавни мерки за откриване и изчистване на негативна енергия. Най простият метод е чрез запалена свещ.

Вземете бяла чаена свещ в ръце и обиколете цялото си жилище – не пропускайте места като банята, ъглите, външната врата. Ако пламъчето започне да гасне, имайте предвид, че този предмет е концентрирал негативна енергия.

След това започнете почистването – изхвърлете старите, непотребни вещи и дрехи. Ще се освободите и ще почувствате моментално лекота, а и ще помогнете на някой в нужда.

Картините и огледалата са неща, които не бива да пропускате. Няма смисъл да държите нещо, което не ви носи радост. Огледалата задължително трябва да са почистени, ясни и с безупречна повърхност.

Счупените чаши, чинии и уреди трябва да отидат, където им е мястото – независимо от сантимента, който може би носят.

С малко женска приложна магия може да освободите крепостта си от негативната енергия
С малко женска приложна магия може да освободите крепостта си от негативната енергия

Доверете се на интуицията при подреждането на мебелите. Щом тялото ви се чувства добре, значи всичко е наред. Все пак не вреди да се съобразите с правилата на баба:

Леглото, нека да е в посока север или изток и никога – на запад, защото така полагат починалите в гроба. Не напразно съветват новодомците да пуснат котарака пред тях. Писанчо ще легне върху мястото с най-положителна енергия. Сложете там леглото си или канапето във всекидневната.
Добрите домакини могат да помогнат на хармонията в дома си и да прокудят негативната енергия като засадят в кухнята полезни растения като мащерка, босилек, дафинов лист, ечемик, женшен, тамян, розмарин.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!