You are here
Home > Cherchez la femme > Кариера > Как да стана богат: Грижовна бедна мама стана милионерка след преглед при педиатър

Как да стана богат: Грижовна бедна мама стана милионерка след преглед при педиатър

Един преглед при педиатър може да е притеснителен, а може и да е причина за гениални решения

Дженифър Холанд била бременна в 38-ма седмица с второ бебе, когато трябвало да заведе на лекар болното си 15-месечно дете.
milion-dolar-baby
Малкият Ронан седял нервно в скута й, а педиатърът се опитвал да му отвори устата, за да прегледа гърлото му. Всяка майка, която е била в същата ситуация, знае колко е трудно и дори понякога невъзможно това.
milion-dolar-baby-2
Точно така на Дженифър й се ражда идеята да облекчи този процес, в резултат на което спечелва 15 милиона долара. След един преглед при педиатър тя става богата, но и доволна, че е открила вариант за намаляване на стреса за децата и родителите при доктора.
milion-dolar-baby-3
Инструментът, който е създаден от 33-годишната майка, е комбинация от фенерче и приспособление за оглед на гърлото. Светлината преминава спокойно през пластмасата, така дървените и металните средства на лекарите могат да останат в миналото. Те обикновено ползват и отделно фенерче, което сега също отпада.
milion-dolar-baby-4
Дженифър Холанд не спира да разказва своя случай и да го дава за пример, с намерението да успокои всички, които се опасяват от така неприятния преглед при педиатър.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!