You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Как изглежда детска стая като в приказките?! (История на една мечта в снимки)

Как изглежда детска стая като в приказките?! (История на една мечта в снимки)

Един любящ татко вложи 18 месеца от живота си, труд, талант, уроци и пари, за да даде на дъщеря си вълшебна детска стая

Да създадеш прекрасна детска стая е желанието на всеки родител. Естествено е да искаш да вложиш максимума от възможностите си за рядкото съчетание от комфорт, безопасност и красота.

От woman-onthe-top.net познаваме стотици родители, които не пестят време и пари за целта. Разглеждат каталози, сайтове за обзавеждане, използват готови идеи и любими детски герои. Целта е една – да дадат най-доброто на рожбите си.

Един татко обаче надмина всички по ентусиазъм и вложен труд. Той посвети цели 18 месеца от живота си, за да даде мечтаната детска стая на своята дъщеря.

Една хубава, просторна, но обикновена детска стая
Една хубава, просторна, но обикновена детска стая

Хлапето поискало приказно дърво в своето царство. В него то щяло да се усамотява и да чете книжки.

Повечето родители биха отказали момиченцето от фантазията му, но не и този така отдаден баща. Той прехранва семейството си с работа върху видео игри и видно в душата си още е запазил момчето, което е бил.

Всички големи неща започват с няколко малки щриха
Всички големи неща започват с няколко малки щриха

children room fairytale 1-12 (Small)
С ентусиазъм на дете и с постоянство на възрастен, прекарал 350 работни часа, похарчил близо 4000 долара и дори отишъл на курс за заварчици. Сам скицирал проекта си по начина по който правил миниатюри като тийнейджър. Преборил се със сложните извивки на арматурата, излял бетон по основата на дървото и сложил папие маше на клоните.


Резултатът е наистина впечатляващ – приказното дърво е готово. Конструкцията може да издържи трима възрастни. Всеки елемент по нея е изпипан и изрисуван.Стаята изглежда наистина като Царство на феите и детето е много щастливо!
Така изглежда една сбъдната мечта
Така изглежда една сбъдната мечта

Таткото е горд с новото дело на живота си. Има само един страх…Когато принцесата му навърши 13 години, дано да не реши, че е пораснала много за вълшебна детска стая и да поиска нещо друго!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!