You are here
Home > Здраве и красота > Как изгубих 18 килограма: Първите 5 се топят за 7 дни с топла вода и банани

Как изгубих 18 килограма: Първите 5 се топят за 7 дни с топла вода и банани

Комбинацията на топла вода и банани действат като катализатор на организма, дори не се налага да гладувате

Чудодейни диети ви обещават бърза раздяла с килограмите. Някои от тях искат железен режим, други разчитат на доста движение и вълшебни напитки. Натъкнахме се обаче на една доста по-примамлива алтернатива. Това не е диета, а тип дисциплина на хранене. Тя изисква от вас само да не вечеряте след 18 часа, да не гладувате. Иска се само да обърнете внимание на две прости и достъпни неща – топлата вода и бананите.

Оказва се, че консумацията на топло вода и тези плодове ускорява чувствително метаболизма. По тази причина, вместо обичайното кафе, направете така – изпийте две чаши гореща като за чай вода. След час изяжте банан-два.

Останалите хранения са по ваш избор. Не пропускайте между тях обаче да консумирате по чаша топла вода. Оптималното количество течност е 2л.
Отслабване с топла вода и банан
Това е! Нищо сложно и нищо затормозяващо духа и тялото. Разбира се, хубаво би било да наблегнете поне на разходките, ако не искате да се морите по фитнеса. С топла вода и банани обаче толкова лесно ще топите килограми, че няма да имате нужда от допълнителен стимул да се движите.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!