You are here
Home > Здраве и красота > Как се сваля бързо високо кръвно – изпитана рецепта с една съставка

Как се сваля бързо високо кръвно – изпитана рецепта с една съставка

Слънчогледовите семки ще ви помогнат не само да свалите високото си кръвно, но и да го стабилизирате

Високото кръвно е проблем, който не бива да се подценява при никакви обстоятелства. Понякога обаче ни връхлита неочаквано и не разполагаме с медикамент, за да го овладеем. В такива случаи, естествено, помага рецепта от народната медицина.

Оказва се, че спасението е в един много популярен продукт. От него може да си направите „лекарство” с бърз ефект. За твърде кратко време ще свалите високото кръвно и дори ще го стабилизирате. Става въпрос за суровите слънчогледови семки.

Те са богати на никотинова киселина (ниацин или витамин В3), която разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението.

Рецепти високо кръвно от народната медицина

Какво трябва да направите:

В купа сложете 500гр добре измити сурови слънчогледови семки. Добавете 2 литра студена вода и варете 2 часа. Охладете и отцедете течността. Поучавате количество, което трябва да изпиете за два дни. Първата част изпийте през деня, а останалата поставете в хладилник, за да използвате на следващия ден.

loading...

3 thoughts on “Как се сваля бързо високо кръвно – изпитана рецепта с една съставка

  1. Трябва ли да се повтори рецептата? И колко пъти?Благодаря.

  2. Народната медицина е в помощ на кризисни, критични ситуации. Това е рецепта, която помага в момент, когато не можете да се консултирате с лекар или нямате лекарство. При първия удобен случай обаче потърсете консултация и се подложете на лечение.

  3. Страхотно бързо сваляне на кръвно…. варете ДВА часа!!! После охладете и ако все още сте живи, може и да пиете. Да не говорим пък кой изобщо държи в къщи 500 гр. суров слънчоглед ?

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!