You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Как вашият ангел – хранител иска да се свърже с вас: Знаци, които не бива да пренебрегвате

Как вашият ангел – хранител иска да се свърже с вас: Знаци, които не бива да пренебрегвате

Ако сте в миг на отчаяние и нямате близък човек, не сте сами – вашият ангел – хранител ще намери начин да помогне

Всеки от нас си има ангел-хранител и това не е красива приказка, създадена от отчаяни хора, които няма на какво да се уповават. Вярно, те не са същества, които се материализират като във фентъзи-филм, но в миг на изпитание ни помагат, ако не с друго – то със съвети.

Ние сме просто хора, понякога – не съвсем одухотворени, затова не разбираме, че искат да се свържат с нас. Затова за нас няма по-подходящо време от Архангеловден да ви научим да разпознавате знаците, които ни пращат и начините, по които искат да осъществят контакт с нас:

1. Сънувате сънища, които се запечатват в съзнанието ви

Дори и преданите на класическото християнство не отричат посланията, които идват при нас чрез сънищата. Те са не само единствения „позволен” начин да надникнем в бъдещето, но и „канал” чрез който безплътните стигат до нас. Може да получите знак за важна житейска промяна или просто да се събудите с усещане за нещо по-специално. Независимо дали са тръпки на ужас или ентусиазъм, посрещнете ги с внимание – това е послание от вашия ангел-хранител, което не е нужно да тълкувате със съновник.

Ангел хранител който дава знак

2. Чувате, виждате, усещате повече

Изострянето на сетивата е знак, че сте в контакт със закрилника си. Ако видите нещо необичайно с периферното си зрение, усетите аромат или силна емоция от нещо, което познавате отдавна, а сякаш виждате за първи път, то това е усещане, на което трябва да обърнете внимание. Същото е когато изведнъж усетите да ви побиват тръпки или нежен полъх, ако погали шията ви.

3. Ако всичко изгаря

Блокирани компютри, изгорели фурни, гръмнал бушон, всички уреди се развалят накуп – това не е просто предупреждение, а крясък да спрете веднага! Ако колата ви изведнъж спре или откаже да тръгне, огледайте се, ослушайте се или просто обърнете внимание на песента, която звучи по радиото. Текстът й непременно ви подсказва нещо. Ако не чувате нещо впечатляващо, огледайте се по билбордовете, рекламите по сградите, минувачите – някъде някой иска да ви каже нещо!

4. Еврика!

Ако въпросът, който ви разкъсва от часове или дни, изведнъж получава ясен отговор, то това не е бонус заради големия умствен труд. Това е дар от вашите духовни водачи и близки, които са преминали в безплътния свят. Просто трябва да ги „слушайте“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!