You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Какви сме били в предишния живот и уроците ни днес: Отговорът – в рождената ни дата

Какви сме били в предишния живот и уроците ни днес: Отговорът – в рождената ни дата

Следите от предишен живот остават в настоящия – наред с новите задачи, които трябва да изпълним

Датата на раждане не само служи за отброяване на годините в земния ни път. Това е денят, който в голяма степен определя вашето бъдеще. Чудили ли сте някога се какви сте били в предишния си живот? Вярвате или не, датата на раждане може да ви разкрие този факт!

14-28 юли

23-27 септември

3-17 октомври

Духовен учител с голямо сърце

Хората са ви се възхищавали заради вашия чар и интелект. Имали сте голямо влияние на всички около вас. Винаги сте защищавали слабите. Вие сте били истински водачи и учители. Следвали са ви навсякъде. Днес, не искате самотата и помагате на хората. Не сте много общителни, а понякога може да бъдете ексцентрични. В този живот, много добре знаете какво искате и как да го постигнете. В любовта се водите според разума и логиката, а не според сърцето.

22-31 януари

8-22 септември

Художник, който е пътувал по света

Вие сте били човек с много богато въображение. Притежавали сте голям талант и сте забавлявали хората. Винаги сте били в центъра на вниманието. В този живот сте много чувствителни и не показвате емоциите си така лесно. Все още ви привличат приключенията, но в момента сте вързани с едно място и с един човек. Днес имате остър и проницателен ум и няма проблем, който не можете да решите.

29-11 август

30-7 ноември

Покровител на справедливостта

Вие сте били много тактични и безразлични. Добре сте планирали нещата и мъдро сте избирали вашите цели. Освен това, вие сте били добри оратори и писатели. В този живот сте много честни и спокойни и мразите всички форми на насилие. Обичате хуманитарни дейности и помагате на болни и отчаяни. Въпреки това, нямате си доверие и понякога подценявате уменията си. Много сте емоционални в любовта и сте готови да й се посветите с цялото си същество.
Какви сме били в предишен живот
8-21 януари

1-11 февруари

Милосърден бандит

Вие сте били родени в бедно семейство и поради още от малки сте разбрали, че светът е разделен на бедни и богати хора. Вашето мото от миналото гласи: „Вземи от богатите и дай на бедните“. И днес сте идеалисти, но предпазливи. Два пъти мерите, а веднъж режете. Отваряте сърцето само на приятелите си, които са доказали, че заслужават вашето внимание. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да преживеете истинска любов с тяло и душа.

1-10 март

27-18 декември

Цар

Вие сте били много горди, амбициозни и интелигентни. Вие сте успели да стигнете до кралския престол и сте управлявали голямо царство. Властвали сте стриктно и сте държели на дисциплината. В този живот не искате да ви нареждат и да ви ръководят други хора. Искате свобода и с всички сили се опитвате да я запазите. Вие сте големи индивидуалисти и не искате работа в екип. И в любовта сте егоистични, затова всичките ви любовни връзки са краткотрайни.

12-29 февруари

20-31 август

Любим цар и владетел

Никога не сте обичали насилието. Винаги сте били тактични и благодарение на деликатността си сте успели да спечелите много сърца. Въпреки това, много често сте имали проблеми причинени от ревността на враговете си. Днес вие сте много чувствителни и се ядосвате, когато някой се намесва в личния ви живот. Страхувате се от самота и изолация. Нямате доверие в любимия човек и имате много труден характер. Не показвате емоциите си.

20-8 май

12-19 август

Безмилостен завоевател

Вашите най-характерни особености в предишния живот са били ненаситността и желанието да наложим волята си. Имали сте голям брой врагове. Винаги сте били безмилостни към хората, които са спирали по пътя към целта. В този живот мразите авторитети и тирани. В любовта сте много ревниви, но винаги сте готови да дадете всичко за човека, който ви изумява с любов и емоции.

9-27 май

29-13 юли

Мъдрец

Много добре знаете, че славата е нож с две остриета. Вие сте били строги към себе си и не сте си разрешавали да правите грешки. Разбирали сте, че смъртта не е само физическо, но и духовно преживяване. В сегашния си живот, вие нямате голямо доверие в хората. Вие сте авторитетни хора с добра репутация. Не ги търпите повърхностните разговори. Приятелството е нещо свято за вас и много сте лоялни. В любовния живот търси истина, нежност и романтика.

11-31 март

18-29 октомври

19-31 декември

Голям оратор

Вие сте били умни стратези с големи гласови възможности. Вашата слабост е била романтиката и нежното сърце. Изпитвали сте любов с тялото и душата, но сте дали повече, отколкото сте получили. Не е изненадващо, че сте станали отмъстителен след като са ви разбили сърцето. В сегашния си живот все още сте добри оратори и искате да осъществявате стабилни връзки с хората. Не ги търпите злите хора. Готови ли сте да дадете всичко за приятелството и винаги могат да разчитат на вас. В любовта постоянно се съмнявате в своите партньори и много сте ревнив.

1-19 април

8-17 ноември

Популярен бунтар

Вие постоянно сте искали да откривате някакви загадки. Имали сте големи ясновидски сили и сте могли да правите магии. Много сте били приветливи. Вашата любов към другите е била повече духовна, отколкото физическа. В сегашния си живот притежавате голям авторитет и имате критичен ум. Много цените чувствителни и мъдри хора. Вие сте отлични психолози и бързо откривате това, което другите се опитват да скрият от вас. В любовта давате всичко, а същото очаквате от партньора си.

1-7 януари

19-28 юни

1-7 септември

18-26 ноември

Блестящ интелектуалец

Вашите основни качества са били искреността и интелигентността. Вие сте имали много врагове поради своя блестящ ум. Вашите пророчески видения са дълбоко свързани с интуицията. Били сте жадни за нови знания и открития. В този живот, чувствате дълг към хората. Имате много положителни качества. Сега вашата интелигентност е още по-голяма и винаги се опитвате да изследвате дълбините на душата си. Вашето мото гласи: „Искам да открия корените на всички тайни“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!