You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Какви сте в любовта: Погледнете кутрето си и ще откриете търсеното щастие

Какви сте в любовта: Погледнете кутрето си и ще откриете търсеното щастие

Забавен „тест” според дължината на кутрето ще ви разкрие как се справяте с емоционалните връзки и какво трябва да поправите

В Деня на Свети Валентин ви предлагаме отново да разгадаете личността си с помощта на забавен тест. Просто трябва да видите позицията на малкия пръст по отношение на безименния пръст.

1. Ако кутрето е на линия с безименния
Забавна хиромантия
Твоите комуникационни умения са задоволителни! Ако имаш възможност с някого да останеш насаме, използвай го по най-добрия възможен начин. Не мисли за това как да изразиш емоциите си. Наслади се на всеки ден сякаш е Свети Валентин и вярвай повече в себе си!

2. Ако кутрето преминава първата част на безименния
Забавна хиромантия
Ти си доста интелигентна личност и чудесно общуваш! Изразяването на емоции за теб е лесна работа. Към всички подхождаш любезно и щедро. Но внимавайте! Мнозина ще го разберат погрешно и ще те ти лепнат етикет „фалшив човек”.

3. Ако кутрето се намира под първата част на безименния пръст
Забавна хиромантия
Дори и ако някой ти харесва, не го показваш ясно. Искаш първо да видиш какво ще направи другия – ако не реагира според очакванията, бързо се разочароваш.

Ако не добиеш смелост да изразяваш какво чувстваш, вероятно няма много да постигнеш. Опитай да комуникираш с SMS, Facebook или общ приятел, който би ви сближил. Така ще преодолеете по-лесно свенливостта си и ще скъсите дистанцията.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!