You are here
Home > Lifestyle > Какво трябва да има в гардероба си истинската дама?

Какво трябва да има в гардероба си истинската дама?

„Базовият” гардероб на една съвременна млада дама се различава по доста неща от този от времето на баба й

Смята се, че гардеробът на една стилна млада дама прелива от скъпи уникати, маркови дрешки и официални тоалети. В интерес на истината не е нужно да чакате деня, когато ще получавате голяма заплата, за да изглеждате страхотно. Истинският стил е в подбора, не в цената на дрехите.

Съвременната дама има нужда не от количество, а от „базов” гардероб, който е доста по различен от този на поколението преди нея. Някои неща обаче си остават същите.

Ако искате да ви считат за образец на елегантност, трябва да имате задължително:

1. Идеалните джинси – 2 бр. Едните – в по-светъл цвят, другите – в по-тъмен. Основното е да откриете този модел, който е подходящ. Целта му е да подчертае всичките ви предимства и да се скрие недостатъците. И не забравяйте – Джинсите са е едно от онези неща, за които не са си струва да спестявате!
djinsi

2. Черен и бял спортен потник от плътна материя с еластин. Те изглеждат значително по-добре от ефирните и се носят най-много.

3. Черни и бежови обувки със среден ток – здрави, удобни, стабилни! Ако искате си купете 500 чифта евтини и различни, но за тези двата не правете компромиси. Може да имате само тях в гардероба си, но ще знаете че винаги имате подходяща обувка.
obuvki

4. Пола – молив. Подхожда на всичко, изтънява и издължава. Можете да си я вземете с всякакъв мотив. Важно е да знаете, че сега е моментът на полите с висока талия.
pola moliv

5. Сако с панталон – може и светъл! През лятото трябва да е с много лека материя, дори в сферата на бизнеса. Разпуснете косите и сложете потник – ще изглежда просто великолепно! В допълнение – сакото може да се носи отделно – с дънки или дори шорти. А панталоните – с ризи в морски стил.
kostyum

6. Голяма черна чанта – нямате нужда от обяснение, освен това, че трябва да изберете такава от качествена кожа.
cherna chanta

7. Малка черна рокля…Или бяла, или синя, и даже – червена! Важното е да е коктейлна и да ви стои прекрасно. Можете да я носите на бос крак, с леки сандали, официални обувки и дори с ботуши!
malka cherna roklya

8. Красиво бельо – осигурете си такова с дантели, украса и дори със смешни рисунки. Независимо какво говорят, мъжете се възбуждат от жени с чувство за хумор.

9. Подробностите. След като си купите дрехите и аксесоарите, се погрижете за надеждна козметика, елегантен портфейл, визитник, обложка на документи, бележник с писалка и дори елегантен ключодържател, за да изпъкнете като стилна дама.
aksesoari

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!