You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Карето не е скучно! Най-добрите модни комбинации или как да бъдем дръзки и стилни

Карето не е скучно! Най-добрите модни комбинации или как да бъдем дръзки и стилни

Карето не е само черно и червено и определено не трябва да ни плаши!

Когато чуем каре, си представяме най-вече шотландското – ситно и на черно-червени квадратчета. А истината е, че този десен все повече завладява модните тенденции и се настанява все по-удобно в гардероба ни. Вариациите вече са стотици и със сигурност сред тях ще успеете да намерите най-подходящата за вас.

За настоящия зимен сезон голям хит са карираните палта.

Квадратчетата са големи, а възможността да се откроите от тълпата – гарантирана. Комбинацията от черно и бяло е най-подходяща за връхни дрехи. Може да изберете и съчетание на червено и зелено за празнично настроение или пък три пастелни цвята.

Карираната риза е една класика,

която всяка жена трябва да притежава в гардероба си. Спортно-елегантният стил, който носи, я прави подходяща за много и различни случаи. Можем да я съчетаем както с дънки, така и с по-елегантен черен панталон. Ако е тип туника, ризата си пасва идеално с черен чорапогащник или клин за студените зимни дни.

И, разбира се отново няма как да се ограничим само до черно-червеното каре, като на пазара се предлагат толкова много цветни разновидности! Черното се съчетава с зелено, синьо, розово, цикламено, жълто. Също така, черното може да се замени със синьо за основа, а цветовете да бъдат и три.

Подходяща комбинация за зимния сезон е карирана риза и пуловер в подходящ цвят. Яката се вади отгоре на пуловера, ръкавите на ризата се навиват, за да се виждат. Задължително трябва да имате поне един такъв комплект! А към него може да добавите и нотка шик с обемно бижу.

Късата карирана пола също е неостаряваща класика.

Независимо дали говорим за пролет, лято, есен или зима, тя продължава да бъде актуален избор за ежедневието и по-специални поводи. В комбинация с клин или дебел чорапогащник и пуловер или поло, зимните ви дни със сигурност ще бъдат по-топли и стилни.

Тук отново не се ограничаваме до черно-червената класика, а посягаме и към по-разчупените цветни комбинации. Карето най-добре се съчетава с черно и бяло. За по-смелите дами е съчетанието между две на пръв поглед несъвместими карета. Но кой би могъл да ни поставя граници?!

Карираните рокли, и най-вече тези от вълна,

също са подходящ моден акцент в гардероба ни за студените дни. Съчетават се идеално със сако, жилетка и палто. Ако решим да заложим на едноцветен тоалет, винаги можем да разчупим визията си с кариран шал. Той ще ни топли и ще ни напомня, че сме в крак с модата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!