You are here
Home > Lifestyle > Кейт Бекинсел: Не съм толкова силна , колкото изглеждам

Кейт Бекинсел: Не съм толкова силна , колкото изглеждам

 Кейт Бекинсейл е известна с това, че редовно играе ролята на силна жена боец, но в живота е съвсем различна

Холивудската звезда Кейт Бекинсейл изглежда роден боец, но в живота е напълно различна. В интервю за модно списание преди дни, звездата разкри подробности около себе си и личния си живот.

59a565b2d51cc687927efcf039aab72e42-годишната британска актриса позира за новия брой на списание Los Angeles Confidential, няколко месеца след като обяви, че се разделя със съпруга си, с когото живя 11 години – режисьорът Лени Вайзман. Това е и първото интервю на красивата звезда след проблемите в личния и живот от миналата година.
Бекинсейл и Вайзман се запознаха и влюбиха  на снимачната площадка на филма „Подземен свят“ през 2002 г., но тя отказва да говори за краха в отношенията им.

keit 6
Затова пък Кейт признава факта, че не е толкова силна, колкото са героините и от големия екран в лентата „Ван Хелсинг“, „Зов за завръщане“ и „Подземен свят“. И издава, че всъщност ролите й във филма, са й помогнали да се превърне в това, което е днес. И са й дали куража да промени някои от чертите в характера си, ставайки малко по-смела, отколкото в зората на кариерата си.

keit 4

„За мен е огромна привилегия да бъда една от малкото жени в Холивуд, които получават подобни роли. Не съжалявам за нито една от тях, въпреки че съм много по-различна в живота. Не знам как успях да изградя доверие на екрана, с оглед на това, че не съм силна, но много чувствителна жена. “

По отношение на личния живот, Кейт Бекинсейл твърди, че едно от най-големите и предимства е че умее да се забавлява винаги и по всяко време.

keit 8

„Няма случай да изляза вечер и да не си прекарам добре. Просто умея да се забавлявам – добра съм в това. “

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!