You are here
Home > Lifestyle > Кичка Бодурова разкри тайните на своите сватби и разводи

Кичка Бодурова разкри тайните на своите сватби и разводи

Кичка Бодурова някога се самоиронизираше, че настига Елизабет Тейлър като брачна аферистка

Кичка Бодурова е от жените, които не напразно са написали мемоари. Животът й на преуспяла провинциалистка до вечна емигрантка е достатъчно любопитен. Още по-интересни и поучителни се оказаха и любовите й – увенчани с четири брака и още толкова развода.

Най-вълнуващата й история е онази за българина с австрийски паспорт, която едва не коствала кариерата й и възможността да бъде майка един ден. Нея я чуха съквартирантите й във ВИП Брадър 2015. Среща го отново след цели три десетилетия, но от предишната страст няма и помен, още по-малко има какво да си говорят. Узаконените й връзки обаче далеч не са прозаични, научи woman-onthe-top.net.

Певицата не напразно преди време са самоиронизираше, че е станала като Елизабет Тейлър – брачна аферистка.

Кичка Бодурова е с характерна, запомняща се фамилия, но съдбата е с чувство за хумор. Първият мъж, на когото казва „Да” е… Бодуров. На връзката би трябвало да й „е писано”, защото той е музикант и би трябвало да разбира сложността и вълненията в занаята й.

Брачният им живот обаче е болезнено (буквално!) кратък. Другарят музикант обичал да раздава шамари, а своенравната певица отказала да търпи. От тогава е изтекло много вода и тя вече е таи чувства, но и не съжалява – съветва жените да не прощават на насилниците, а да си тръгнат по най-бързия начин!

Тя не страда от клеймото „разведена” по време на соца. Намира повече от изгодна партия. Новият „другар” на Кичка Бодурова е Дани – архитект по професия – красив, весел и много отдаден. Придружава я навсякъде, където работи в чужбина. Това е причината да не може да си намери работа, което обърква нещата.

Тя прави изследвания и всякакви опити да забременее, той е мек и отстъпчив. Кичка Бодурова се отчайва все повече и най-накрая й писва да издържа семейството. След пет години го напуска трудно, той страда и превръща развода им в истинско мъчение.

Третият съпруг на певицата е най-значимият в живота й – Крис Зарпас, с когото бургазлийката живя 14 години й дава всичко – хармония, спокойствие и мечтаното дете.

Американският милионер се влюбва в нея, докато я слуша как пее в казино в Лос Анжелис. Тогава той е щастливо разведен за втори път с красива приятелка поне 10 години по-млада от Кичка Бодурова. Това не му пречи да ухажва певицата с каси специално шампанско, но много деликатно.

Когато и двамата са напълно свободни – тя напуснала завинаги Дани, той – любимата, се женят и живота им обещава само щастие. Бизнесът му просперира, тя започва свой и не може да се оплаче от липса на доходи. Ражда се Кристи-Жаклин, която се отглежда като глезена принцеса.
kichka bodurova kris zarpas kristi
Проблеми обаче не липсват – разликата в манталитетите, доведените деца на Кичка Бодурова, които имат проблем и с възпитанието, и с наркотиците. Препъни -камъкът обаче се казва Гари Димитров.
На другия край на света щастливо омъжената българка не устоя на натурализиран нашенец. Двамата имат сходни съдби, общият произход ги сближава и дори любовта към Кристи не е способна да опази брака на певицата.

Гари срина подреденият свят на Кичка Бодурова
Гари срина подреденият свят на Кичка Бодурова

Връзката им бързо стига до момента, в който Гари я изненадва с годежен пръстен в чаша с шампанско през 2005-а. Вълнуващият им романс обаче не стига, за да прикрие болката от липсата на дъщеря й. Кичка Бодурова и Крис са с общо попечителство, но Кристи не иска да се разделя със средата и приятелите си. Майка й но може да понесе раздялата, а това съсипва брака й.

Разводът тръгна трудно по административни процедури, двамата не са сигурни в решението си, но Гари тегли чертата и дори я подписва на финалните документи. И за него певицата казва, че ще остане само с най-топли чувства.

Отново заедно
Отново заедно

Кичка Бодурова е със съкрушено сърце, но намира пристан във верния Крис. Двамата са добри приятели, партньори и родители. Не им пречи да станат и съквартиранти. В крайна сметка се помиряват и отново са заедно.
kichka bodurova kris zarpas 2
Кичка Бодурова обаче дума не казва дали е легализирала отношенията си или от суеверие вече не иска да казва „Да”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!