You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Класиката Converse с нов прочит: Хитови идеи за свободолюбиви дами

Класиката Converse с нов прочит: Хитови идеи за свободолюбиви дами

Кецовете Converse остават актуален тренд вече десетилетия наред.

Родили се преди повече от 100 години в САЩ, платнените кецове Converse и до днес се радват на завидно внимание. Освен сред мъжете, те са все така актуални и сред нежния пол. Част от гардероба на всяка уважаваща себе си дама, шарените обувки са най-точния избор за дните, в които ни стяга не само шапката, но и токчетата.

Разбира се, кецовете Converse не са най-подходящият за делова визия в офиса. Но са перфектен избор, ако на работното място нямате дрескод, както и за почивните дни. С шарените модели пък ще задържите лятото още малко дори и в последните месеци на годината. Както всяка друга обувка, и този легендарен модел може да бъде комбиниран както според собствения ви стил, така и спрямо някои основни правила.

Кецовете подхождат също така добре на поли, както на дънки.

Но е за предпочитане полите да бъдат не тесни, а по ефирни. Така свободолюбивата натура у вас ще изпъкне още повече. В зависимост от цвета на вашия модел Converse, можете да ги съчетаете с подходящите блузи от гардероба си. Жълто, лилаво, синьо, оранжево, марката предлага истинска цветова феерия.

Определено червеният модел кецове е ред класиките на Converse.

Най-доброто, което можете да направи с него, е да го съчетаете с черна пола или панталон и карирана риза. Черните и бели кецове ви предлагат най-голяма свобода на избор и със сигурност трябва да имате поне един от тях в колекцията си. Бялото е хитът за лятото и се съчетава перфектно с ефирните рокли на цветя, носещи страхотно настроение.

През есента, в дните без дъжд, разбира се, извадете белите си Converse-ки

и ги съчетайте с бяла риза за спортно-елегантна визия. Черните модели, било то ниски или високи, съчетайте с по-екстравагантен модел дънки и по изчистена тишъртка със закачлив надпис или щампа. За някое щуро и изненадващо парти без колебание може да заложите на любимата си малка черна рокля с комбинация с не по-малко любимите си кецове. Все пак, класиката си е класика, независимо от формата си!

Интересни модни предложения може да откриете в секцията ни „Базар“ в менюто на сайта.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!