You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > „Клуб първа съпруга“: Мистериозните половинки на успелите мъже

„Клуб първа съпруга“: Мистериозните половинки на успелите мъже

„Клуб първа съпруга“ или кои са силните жени до успелите мъже

Те досущ приличат на героините на филма „Клуб първа съпруга“, но в същото време са и невероятно далеч от измислените персонажи. И все пак нещо общо свързва нежните половинки на едни от най-богатите мъже по света у нас — фактът, че са им помогнали да изградят империите си, след което животът им е поел в съвсем различна посока. Вижте и кои са най-известните реални представителки на „Клуб първа съпруга“ днес:

Ивана Тръмп е почетен член на „Клуб първа съпруга“
Ивана Тръмп е почетен член на „Клуб първа съпруга“

Ивана Тръмп

Доналд Тръмп дължи империята си до голяма степен на съпругата си Ивана. Самият той признава този факт и то неведнъж. Бившата шампионка по ски се омъжва за него, докато той притежава малък хотел в Атланта, а после двамата създават казино, което слага началото на успешната им империя. Разводът на Ивана Тръмп и Доналд не е особено приятен, но заради децата двамата успяват добри отношения. Към днешна дата бившата госпожа Тръмп има собствена империя, която успешно управлява не по-добре от тази, която изгради с бившия си съпруг.

rokli-maraq

Марая Кери

Мегазвездата успя да се омъжи за собственика на компанията „Сони“, Томи Мотола, а нейният успех многократно допринесе за това, фирмата му да се превърне в световен гигант. След няколко години обаче съпрузите се разведоха. Към днешна дата Марая е сред най-успелите жени в света, а с бившия си съпруг продължават да поддържат приятелски отношения, въпреки развода.

elle

Ел Макферсън

Мнозина със сигурност помнят една от най-драматичните любовни истории на 90-те — тази между Ел Макферсън и Арпад Бюсон. Милионерът, който днес е милиардер, преследваше красавицата доста настойчиво, докато успее да я спечели. Двойката се събра официално през 1996 година, а малко по-късно Ел ражда син – Арпад Флин. През 2003 година се ражда и второ им дете—Андреа Бюсон, а двамата се разделят през юли 2005. Не особено неочаквано, малко след това милиардерът официално анонсира връзката си с Ума Търман.

toni

Антоанета Чергиналова

В клуба на бившите съпруги на успелите мъже на България, специално място заема Антоанета Чергиланова. Дъщерята на генерал Петър Чергиланов е омъжена за бизнесмена Илия Павлов едва 2 години, но трайно оставя отпечатък върху живота му. По-късно той сключва брак с актрисата Дарина Павлова, а тя заминава за Америка, където и до днес живее.

За Антоанета Чергиланова се знае малко, единственото, което е известно за нея, е, че работи като администратор на летище в САЩ, пише nadpis.com. За разлика от много други представителки на „Клуб първа съпруга“ предпочита да стои в сянка. За първи път от десетилетия тя се появи под прожекторите миналата година, когато дъщеря й Венцислава Павлова сключи брак с ливански бизнесмен.

semejstvo

 Анелия Цанова

В „Клуб първа съпруга“ своето място намира и съпругата на още един успял бизнесмен — д-р Анелия Цанова. Тя е бивша съпруга на застрахователния бос Добромир Гущеров, чието име в последно време често е на първите страници на таблоидите. Хематолог по професия, тя далеч не е кротка съпруга, която си стои у дома и се грижи единствено за семейството. Когато веднъж попитали бизнесмена, защо съпругата му работи при цялото състояние, което притежават, той отвръща: „Защото по професия е хематолог, а не съпруга“. Преди няколко години двамата се развеждат, а преди около година той сключи брак с настоящата си съпруга Диана Русанова.

irina

Ирина Домусчиева

Бившата съпруга на собственика на „Лудогорец“ Ирина Домусчиева е сред енигматичните личности в българския и международния бизнес. Красивата рускиня вече не е съпруга на председателя на КРИБ, но подобно на Ивана Тръмп има своята голяма роля в бизнеса му. За нея се знае изключително малко, най-вече, че принадлежи към богато руско семейство. С бившия си съпруг се запознава покрай общ бизнес. През 90-те години на миналия век сключва брак с Кирил Домусчиев. Двамата има две деца, а тя е част от управителния съвет на няколко негови фирми. След като се развеждат преди няколко години Ирина Ивановна потъва в анонимност. И тъй като не обича да е под светлините на прожекторите, тя напуска България, за да живее спокоен живот в Париж и Барселона.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!