You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Кой може да доведе Чаатай Улусой в България?! – Много мотивирано момиче и посестримите му!

Кой може да доведе Чаатай Улусой в България?! – Много мотивирано момиче и посестримите му!

Българският фенклуб на Чаатай Улусой събра стотици почитатели на актьора, обединени от мечтата си да го видят на живо

Не е тайна за родния зрител, че Чаатай Улусой има роднини у нас. Баща му е български преселник и отдавна се говори за намеренията на звездата от „Огледален свят” да посети близките си тук.
Çağatay-Ulusoy-Kösem-Sultan-Fotoğrafları
Това, което ще ускори родовата среща на актьора обаче, няма да е друго, а ентусиазма на едно прекрасно момиче и приятелките й, убедени са от woman-onthe-top.net.

Виктория Александрова е фен, за какъвто мечтае всяка публична личност – позитивна, мотивирана и вярна. Тя толкова харесва Чаатай Улусой, че прави истински чудеса, за да се срещне с него!

Момичето, чийто ентусиазъм може да доведе Чаатай Улусой у нас
Момичето, чийто ентусиазъм може да доведе Чаатай Улусой у нас

По време на семейна екскурзия до Истанбул с родителите си успява да открие офиса му. Не успява да го види, защото любимецът от „Кварталът на богатите” е далече – в Америка. Тя обаче се запознава се с дама от екипа му, която остава впечатлена от нея и намеренията на приятелките й да създадат фенклуб на Чаатай Улусой в България!


Виктория си тръгва със снимки с автограф и ясна стратегия как да сбъдне мечтата си. У дома се възползва от ресурса на социалните мрежи и събира съидейници. „Чаатай Улусой официален фен клуб в България” за четири месеца вече има над 400 члена. Направили са първата си сбирка през есента – вълнуваща среща за всички участници.


Основната им цел сега е да дадат убедително доказателство на любимеца си, че има солидна група поддръжници, за да приеме поканата им да гостува в България.

Не се съмняваме, че упоритостта на феновете ще даде резултат! Подкрепете ги на страницата им във Фейсбук – Cagatay Ulusoy BG Fans. Не подценявайте ентусиазма им, ако сте далеч от тийнейджърската възраст и си спомнете на какво бяхте способни, за да видите любимците си на живо само преди едно-две-три десетилетия!

Дамите от „Жена на Върха” подкрепят мечтите на читателите си на всяка възраст. Вярваме, че ако влагат същата страст във всеки аспект от живота си – един ден ще разказваме за постиженията им, които ще надминат успехите на Чаатай Улусой!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!