You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Кой ще седне на трона на Ален Делон? (Наследниците на Гепарда)

Кой ще седне на трона на Ален Делон? (Наследниците на Гепарда)

Ален Делон е единствен, но остави на света красиви, объркани и амбициозни наследници

Ален Делон си дава вид, че е стар, уморен, дори огорчен. Държи се като последния свидетел на една отминала безвъзвратно епоха. Истината е, че е Гепард – побелял, саможив, но Гепард!

Той отдавна е разбил представата, че е просто красавец. Той е император, който не слиза от трона и който още не може да посочи достоен наследник.

Татко, виж ме!

Според официалната статистика той е баща на трима сина. И тримата израстват диви, объркани, бунтари. Имат проблем със закона и се подхлъзват по пороците. Всички растат в разбито семейство и се нуждаят от подкрепата му. Той признава само двамата от тях и е категоричен, че излишната нежност само разваля мъжа.

Кристиан Аарон Булон / Ари Пафген

Извънбрачният син на Нико – мъртвата поп икона е низвергнат от деня на зачатието си. Ален Делон признава, че е прекарал само една нощ с красавицата и до сетния си миг ще твърди, че Кристиан не му е син.
christian-aron-paffgen
Майката на актьора вярва на Нико и въпреки зверската съпротива на сина си взима момчето, отглежда го и дори принуждава мъжа си да го осинови. За да изкупи вината си, че не е била добър родител, става перфектната баба. След смъртта й обаче Кристиан завинаги се отказва от детските си мечти.

Дава интервюта, пише книга, навсякъде нарича звездата на френското кино „чудовище”. Демонстративно приема фамилията на майка си и се опитва да не бъде като Него.

Признава трите си деца, но любимият му син Шарл попада на 15 в затвора, дъщерите му израстват в Англия без да го видят с години. В началото на миналата година дава последното си интервю – сам, изоставен, възстановяващ се от инсулт.

Казва, че би дал прошка само на този, който я иска…но Ален Делон никога нямало да го направи.

Антъни Делон

Красив син на красив баща – наследява всичко, дори умението да създава неприятности. След като десетилетия се бори с дебелата му сянка и странностите на характера му, помъдрява толкова, че днес е вярната му опора.
Антъни, за разлика от Ален Делон, поправя грешките си. Изгражда отношения с незаконната си дъщеря и е Господ в очите на законните.


Създава свое име в гилдията, реализира се като бизнесмен и все още е великолепен.

За разлика от баща си и Ари, се преборва с демоните си. Двамата със стария Делон вече се радват на близост, каквато има само между бойни другари. Антъни с радост споделя снимки от детството си, прегръща сестра си на обществени места и представлява баща си по официални събития.

Ако му се роди мечтаният син, има всички шансове да бъде добър баща на момче.

Ален-Фабиен

Изтърсакът на компанията минава през познатата въртележка: Студен баща – безразлична майка – хулигански прояви – изправително училище – алкохол и още нещо.


Той излезе най-умният от братята. Още съвсем млад си призна, че е бил ужасно момче и прави всичко, за да намери мястото си под слънцето. На стареца в Швейцария сигурно му е приятно, че от малкия все пак ще излезе нещо. Ален-Фабиен дори бърза да се обвърже сериозно, въпреки новото поколение обожателки на клана Делон.

Единствената

Тя е мило момиче, което не помисли за друга професия, освен тази на своя Крал. Радва се на подкрепата и аплодисментите му, когато е на сцена и обича момче, което Гепарда одобри.


Чаровна, широко усмихната, обича кучета и мъдро отлага въпроса за бебетата. Идеална дъщеря – как да не ти е любимка?!

Трето поколение Делон

Три момичета – красиви, дългокраки, синеоки. Специален комплимент от Антъни Делон за света!


Лив и Лу първи отказаха да се включат в „семейния бизнес”…засега. Сестра им Алисън Ле Борж обаче е друго нещо.


Идеалното копие на баща им едва от няколко години е във връзка с истинското си семейство, но предвид историята на клана, това е в реда на нещата.


Тя единствена наследи онзи поглед, който говори за вулкан, който тлее под леда, но е далеч по-мъдра от мъжете в рода.

Говори за себе си като дете, израсло без баща, но никога не е таила лоши чувства към тези, които не познава. Животът я награди щедро и на 30 години освен успешна кариера, получи любов от татко и признание, че е достойна наследница на Ален Делон.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!