You are here
Home > Lifestyle > Коледата на Виктория Шведска – приказка извън стереотипите

Коледата на Виктория Шведска – приказка извън стереотипите

Виктория Шведска върна кралското семейство към корените с празничните си снимки

Виктория Шведска разби стереотипа за модерна принцеса. Бъдещата кралица на Швеция почита традициите и когато е необходимо демонстрира цялата царственост и блясък, които се очакват от нея. Но също така умее да се дистанцира от строгия протокол и да се доближи до поданиците си. Особено, когато наближат празниците.

Снимки на шведското кралско семейство, докато се подготвя за празничните дни, предизвикаха възторг в световните мрежи. За първи път шведската принцеса позволи на камерите да надникнат в личния живот на нейното семейство. Извън церемониите и протокола, те са четирима щастливци, които се наслаждават на топлината и уюта в дома си в Хага.

Коледата на Виктория Шведска - една приказка извън стереотипа
Коледата на Виктория Шведска – една приказка извън стереотипа сн. Dayli Mail

В по-стари времена северните владетели са отваряли вратите на замъците си, посрещайки за студените зимни дни своите поданици. Тук всеки е можел да се стопли, да получи топла храна и дори подарък за празниците. А който е имал проблем, да го изложи пред владетеля като равен, в очакване той да разреши затруднението му.

В по-нови времена голяма част от тези ритуали са забравени. Мнозина виждат в кралските особи само група много богати и красиви хора, които носят тиари и се обличат с бални рокли за пищни събития.

В действителност животът на шведската принцеса е много далеч от този стереотип.

Виктория Шведска показа, че е земно момиче, което обича семейството и семейните забавления. Снимките, как с дъщеря си украсяват коледна елха и се забавляват със снежни топки, направо сгря сърцата на поданиците й в Швеция. На други кадри принцесата се возеше с шейна, а на трета — дъщеря й принцеса Естел подготвя празнична маса за семейството. Всички обичат да се събират край огнището, където с малкия принц Оскар и съпругът й принц Даниел се забавляват с различни игри.

Неслучайно кралската Коледа на Виктория Шведска й спечели любовта на поданиците й още повече.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!