You are here
Home > Здраве и красота > Комбинация от мед и джинджифил: Мощно средство срещу сериозни проблеми със здравето

Комбинация от мед и джинджифил: Мощно средство срещу сериозни проблеми със здравето

Оказва се, че с мед и джинджифил може да сте полезни не само за красотата си, но и да се спасите от тежки болести

Десетилетия сме наясно, че истината е в природосъобразния начин на живот, но подгонени от грижите и суетата, разчитаме на фармацията да реши здравословните ни проблеми. Понякога използваме уникални продукти като джинджифила за лесно отслабване, но незнаем къде се крие истинската му мощ.

Оказва се, че комбинацията на този корен и лесно достъпния мед е толкова полезна, че буквално може да ви спаси от смъртта. Ако нарежете на кубчета джинджифила в разтопен мед, той ще си пусне соковете. Това е отлично средство при настинка, главоболие и грип, особено ако сте прибавили подправки като лют пипер и куркума.
Джинджифил и мед срещу рак, грип и излишни килограми
Според популярна рецепта обаче комбинацията от мед и джинджифил може да спаси дори хората с малки…карциноми. Без да отхвърля помощта на медицината, този лек ускорява и облекчава процеса на възстановяване.

Рецептата при подобен случай е следната: Приготвяте си два корена от джинджифил и 500мл чист, натурален мед. Обелвате и настъргвате на пластмасово ренде джинджифила. Смесвате „стърготините” с разтопения мед с помощта на дървена лъжица.

Опитвайте от приготвеното 3-4 пъти на ден, докато имате нужда. Много е важно да не използвате метални прибори, докато приготвяте и за консумиране на този лек!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!