You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Красива снежна принцеса вместо премръзнала Пепеляшка? Как да бъде забележими и през зимата

Красива снежна принцеса вместо премръзнала Пепеляшка? Как да бъде забележими и през зимата

Истинската дама не спи зимен сън, а се приспособява към условията

Ставаш сутрин, разрошена и недоспала, отваряш прозореца и през него излита цялото ти желание да бъдеш красива днес. И без това шапката и снегът ще развалят косата си. И без това гримът ти или ще се разтече, или ще стане на висулки. Май най-добре да си спестиш усилията…
Мила моя, за красотата няма почивен ден! Да бъдеш жена не е лесно, особено през зимата. Но неслучайно даваме все повече доказателства, че сме по-силният пол. Затова, вади пъстрия шал (да, онзи с пеперудите и цветчетата), сложи яркото червило и разтопявай леда с усмивка!
За да бъдем красиви през зимата безспорно трябва да положим малко повече усилия. На челно място в списъка с ритуалите за студените месеци е хидратацията. Ръцете и лицето не трябва да се оставят сухи до напукване. В противен случай резултатът не е никак красив, а щетите са трудно поправими. Поне веднъж на ден ги мажете щедро с крем.
Не забравяйте и така чувствителните устни, дори и да няма кой да ги целува. Ексфолирайте ги 2-3 пъти седмично, за да отстраните мъртвата кожа. Освен това, нанасяйте защитен балсам няколко пъти на ден. Заложете на по-скъпичък, но наистина подхранващ. Не прекалявайте с грима, естествената руменина на бузите ви е гарантирана!

Косата също доста страда от капризите на времето.

Тук основното правилно отново е същото – хидратация. Косопадът се активира през студените месеци и ви стъжнява живота допълнително? Намалете употребата на сешоара, пресата и машата. Къпете косата си вечер и я оставяйте да изсъхне сама. Сутрин използвайте само стилизиращи продукти.
Заложете на естествената визия през зимата. И без това влагата само чака да се изправите, за да съсипе ефекта в рамките на 3 до 5 минути. А и така ще ви е необходимо по-малко време между ставането и излизането от вкъщи.
Не мразете толкова шапките! Просто изберете тази, която е най-щадяща фризурата, а едновременно и най-забележима в бялата приказка. Малко ескцентричност и цвят творят чудеса с визията и настроението.
Преди да излезете, огледайте се в огледалото, екипирани за екстремните условия, и се усмихнете широко.

Според любимите ни британски учени, колкото по-щастлив е един човек, толкова по-малка сетивност има към студа. Топло ли ти е в душата, снегът ти се топи под краката. И това няма да остане незабелязано от околните!
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!