You are here
Home > Здраве и красота > Крем против бръчки заличава следите само за 7 дни

Крем против бръчки заличава следите само за 7 дни

Домашен крем заглажда бръчките само за 7 дни

Най-голямото предимство на тази рецепта е че се приготвя от напълно естествени съставки и е подходяща за всеки тип кожа.

Бръчките са неизбежно явление при всеки човек.Обикновено жените използват множество кремове за да предотвратят появата им,но дори и скъпите кремове не могат да гарантират пълното им премахване.

Въпреки това, има крем, който може да си направите сами,и който много добре хидратира, изглажда бръчките и забавя стареенето на кожата. Неговото предимство е, че съставките му са напълно естествени и безопасни. Подходящ е за всякакъв тип кожа. А резултатите са видими  само за 7 дни.

Крем против бръчки заличава следите само за 7 дни
Крем против бръчки заличава следите само за 7 дни

Съставки:

1 супена лъжица бадемово масло или зехтин

1 жълтък

1 чаена лъжичка мед

2 супени лъжици вазелин

 

Приготвяне: Разтопете вазелина на водна баня.Този процес може да отнеме няколко минути.След това в него се добавят и останалите съставки. Всичко това се разбърква добре до получаването на хомогенна маса.

 

И кремът е готов! Можете да го съхранявате в кутия от изразходван крем. Този домашен крем съхранявайте в хладилник. Нанасяйте го с леки движения, масажирайки кожата. След 30 минути можете да премахнете излишния крем с мокра кърпичка, ако е необходимо.

Забележка: Необходим е поне един час, за да се поеме крема от кожата. Затова се  препоръчва да се нанесе на лицето най-малко два часа преди сън.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!