You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Кристина Пименова – най-младата модна икона на планетата!

Кристина Пименова – най-младата модна икона на планетата!

Кристина Пименова или как целия свят се влюби в едно дете

Тя е само на 9 години, но има милиони фенове по цял свят. Обиколила е десетки пъти земното кълбо, а за вниманието й се надпреварват топ дизайнери от цял свят. Защото тя е Кристина Пименова. Иначе казано – най-малката модна икона на планетата.

Прекрасната Кристина е родена през 2005 г в Париж, в семейството на руски футболист и манекенка. Кариерата й започва в края на 2009 година, когато е едва на 4 години и бързо става една от най-известните манекенки в модния свят. С помощта на майка си, която също е модел, Кристина стана най-младата модна икона в световен мащаб.

Кристина Пименова - модната икона в която светът се влюби
Кристина Пименова – модната икона в която светът се влюби

Красивите лазурносини очи и ангелски вид хипнотизират всички модни дизайнери, така че не е чудно, че Кристина Пименова още не навършила 10 години и вече краси престижната корица на Vogue Bambini. За вниманието й се надпреварват най-големите модни дизайнери. Родителите й обаче държат дъщеря им да има нормално детство и затова избират грижливо всичките й ангажименти.

kristina 112

Бащата на Кристина е бивш футболист (Руслан Пимен), а майка й някога също е работила като модел. В момента обаче е мениджър на дъщеря си и управлява кариерата й и профилите й в социалните мрежи. От родителите си Кристина е наследила красотата и грацията, с които се разхожда по модния подиум, но същевременно е и талантлива гимнастичка, пише Daily Mail.

Още от най-ранна възраст тя е лице на кампании за детски колекции на световни престижни модни марки като Роберто Кавали, Армани, Бенетон, Dolce & Gabbana и други. И вече всички разпознават в нея най-големия топмодел в света на възрастните, в който очакват с нетърпение да се превърне след няколко години. 

kristina 8

В действителност обаче семейството прави всичко възможно, за да осигури на дъщеря си спокойствие и сигурност. И за разлика от повечето родители на звездни деца, не държат тя постоянно да е под светлините на прожекторите.

kristina 4
„Тя е скромно момиче и не знае нищо за живота на звездите. Никога няма да чуете от нея думата популярност, тъй като тази дума дори не използваме у дома“, казва майка й Гликерия Пименова.

kristina 12

Ангажиментите на Кристина Пименова са строго контролирани – сутрин на училище, следобед домашни занимания и тренировки по гимнастика. Семейството й се стреми да я възпитава като обикновено дете. А модните фотосесии са разрешени само през ваканциите и то когато не отнемат много време. Неслучайно за нея се борят най-големите модни агенции на планетата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!