You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет – завинаги свързани, но никога – заедно!

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет – завинаги свързани, но никога – заедно!

Леонардо ди Каприо стигна до върха, придружен от двете най-значими жени в живота му – мама и Тя

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет все още докарват зрителите до екстаз, забеляза woman-onthe-top.net. Макар че минаха близо 20 години от „Титаник”, той натежа, тя се жени, развежда и ражда деца – двамата останаха свързани за винаги.
vo-cest-na-leo-i-kejt-08
vo-cest-na-leo-i-kejt-10
vo-cest-na-leo-i-kejt-03
Чувството, което ги остави близки е много по-силно от любов. Прилича много на кръвна връзка. Тя ги задържа заедно, въпреки годините и разстоянията. Кейт Уинслет беше до стария си приятел, когато получи най-после „Оскар” и никой не се и усъмни в искреността на сълзите й, когато той държа реч.

За съжаление на тези, които още плачат за кратката любов между Джак и Роуз, между двамата така и не се роди „нещо”. Той смята, че е най-добрата в своето поколение. Тя гледа на него като на „брато”.

Двамата не пропускат повод да се видят – дали на поредните награди или на снимки. Отново се срещнаха пред камерите „Revolutionary Road“, режисиран от предишния съпруг на Кейт – Сем Мендез.
vo-cest-na-leo-i-kejt-09
През 2009-та тя взе поредния приз и никой няма да забрави колко благодарна беше на партньора си: „Лео, толкова съм щастлива и толкова те обичам – всички тези 13 години! Обичам те от цялото си сърце”.

Ди Каприо сподели пред душеприказчицата на нацията – Опра, че двамата, че са си подкрепа и винаги си помагат. Кейт не може да изрази по-силно отношението си: „Доверието между нас няма граници!”
vo-cest-na-leo-i-kejt-11

За доказателство на почти роднинската им връзка Уинслет се довери на него, за да я поведе към олтара, където я чака Нед Рокенрол.
vo-cest-na-leo-i-kejt-02
Мнозина се съмняват в приятелството между мъжете и жените. Никак не е лесно да повярваш. То съществува по-рядко и от щастливата любов, но когато го срещнете със сигурност ще приличате на Кейт Уинслет, когато нейният Леонардо ди Каприо изпращате своето послание до света!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!