You are here
Home > Дом и семейство > Кухня > Лесно, бързо и красиво: Боядисайте яйцата за Великден с пяна за бръснене (Видео)

Лесно, бързо и красиво: Боядисайте яйцата за Великден с пяна за бръснене (Видео)

Една чудесна идея, как да боядисате яйцата за Великден

Великден бързо наближава, а тази година изглежда, че Интернет направо е „полудял“ по новия трик за боядисване на яйца — с помощта на пяна за бръснене!

Начинът е прост, лесен и изключително забавен. И дори може да включите децата си в подготовката за празника.

Първото, което трябва да направите, е да сварите яйцата. След това вземете голяма чиния, поставете върху нея салфетка и пригответе 1 флакон пяна за бръснене.

Уникално предложение за Великден - боядисайте яйцата с пяна за бръснене
Уникално предложение за Великден – боядисайте яйцата с пяна за бръснене

Новата техника дава възможност яйцата да се боядисат във всички нюанси, а ако ви притесняват химикалите от пяната за бръснене, същия трик може да се изпълни с разбит на пяна белтък или с флакон сладкарска сметана.

Това, което ви е необходимо, е пяна за бръснене, разноцветни бои за торти или за яйца, яйца с бяла черупка, една чиния, хартиена салфетка и две супени лъжици.

Върху чинията поставете салфетките и разстелете пяната. Сипете по няколко капки от разтворената / в малко вода/ боя за оцветяване. Разбъркайте и потопете яйцата. Постарайте се пяната хубаво да се размаже по тях и да ги покрие.

Когато са готови, оставете ги настрани върху салфетка, за да изсъхнат. След 10 – 15 минути отстранете пяната с влажна салфетка. Така може да получите яйца в различни цветове и ще изглеждат вълшебно.

Приятно забавление от нас!

За повече подробности може да видите видеото по-долу:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!