You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Летен бохо шик: 3 прически, които са хит това лято

Летен бохо шик: 3 прически, които са хит това лято

Стане ли дума за бохо шик, тези прически са точно за вас

Времето става все по-топло, така че все повече избираме леки комбинации, но невинаги е лесно да се намерят и интересни прически. Точно заради това, днес ви споделяме 3 неустоими идеи за доста интересни прически в бохо стил. Тези прически са идеални за ежедневието, но и за вечерни излизания, т.е. за всеки повод, когато искате да изглеждате стилни, елегантни и шик.

Бохо шик - идеален за лятото и толкова лесен
Бохо шик – идеален за лятото и толкова лесен

1. Бохо плитка

boho 2
В корените на косата нанесете пяна, която ще даде обем на косата, а след това го разнесете по цялата коса. Хванете на опашка цялата коса, а след това отделете кичурите, които са около лицето и ги разпръснете.

boho 3

Останалите вържете на опашка на една страна, а свободните кичури фиксирайте с малко вакса за коса, за да ги оформите.

boho 5

Конската опашка, която прихванахте с ластик отстрани, сплетете на плитка, и завържете с ластик отдолу. Дори и да се измъкне някой кичур не се притеснявайте. Фиксирайте прическата с лак за коса и сте готови за вечерта.

2. Разбъркана плитка

boho 6

Оказва се, че да изглеждате леко разрошена не е толкова лесно. Но с тези няколко трика, ще постигнете успех. Отново нанесете продукт за обем в корените на косата. Може да добавите малко вакса, докато разделяте косата на две части. Сплетете плитката си отново отстрани, но във формата на зърнен клас.

boho 7

Може да изглежда сложно, но всъщност не е. Най-важното е накрая да завивате малките кичури от ляво и от дясно, като най-горните трябва да изглеждат леко рошави. Накрая фиксирайте с малко лак за коса и сте готови.

boho 8

3. Бохо корона

boho 9

С помощта на малко вакса за коса, направете път над ухото, т.е. малко по-ниско, отколкото обикновено правите. След това в ръка вземете няколко тънки кичури. Сплетете ги на плитка около главата, колкото ви позволява косата, а след това я закрепете с ластик за коса.

boho 10

Ако косата ви е достатъчно дълга, увийте плитката около главата, така че да можете да я закрепите с шнола. Но ако не е достатъчно дълга, просто закрепете единия край на плитката с фиби, а от другата страна изплетете нова плитка, която също да закрепите с фиби отзад. Отделете с помощта на гребен, няколко кичура, за да получите съвършения бохо ефект.

boho 11

Накрая, напръскайте я плитката с лак за коса и сте готови за вечерта! Лесно е да си шик, нали?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!