You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Лицата на любовта в „Твоят мой живот”: Джейхун Менгиролу и Шюкрян Овалъ

Лицата на любовта в „Твоят мой живот”: Джейхун Менгиролу и Шюкрян Овалъ

Напускането на Нургюл Йешилчай създаде нови романтични сюжети в „Твоят мой живот”

Напускането на Нургюл Йешилчай преобърна плановете на сценаристите за „Твоят мой живот”. Липсата на Гюлсерен обаче не изтръгна любовта от и без това обърканата история. Родиха се нови сюжетни линии, а това от своя страна даде шанс да опознаем нови, непознати актьори:

Джейхун Менгиролу

Само един сезон Бурак Тозкопаран се радва на славата си на любимец на тийнейджърките. Симпатичният блондин се изправи пред двойно предизвикателство – да играе пораснал мъж с проблеми и…конкуренцията за вниманието на зрителките.

Новото лице в сериала вкара интересна линия в сюжета. Образът на Дениз е въплъщение на традиционния морал, което донесе на почти неопитния Джейхун Менгиролу огромна международна слава.

Красавецът е дете на Истанбул – ражда се на 12 септември 1986 година. Не мечтае за изкусителния свят на шоубизнеса, а избира далеч по-практично поприще. Завършва туризъм в университета и дори известно време работи в хотел.

Джейхун се оказва твърде красив, за да работи в сферата на обслужването. Бързо преминава в света на мечтите – първо като модел. С ръст и особена красота става популярен и големите марки не пестят, за да го ангажират.
Джейхун Менгиролу
Преди две години го канят за роля в «Adi Mutluluk» (Името на щастието). Сериалчето се оказва безценно – с дебютната си роля показва, че го бива за тази работа, но това не е всичко. На снимачната площадка се запознава с Дилара Акьсюек и двамата се влюбват.

Джейхун Менгиролу Дилара
Година по-късно той става прочут извън пределите на родината си с „Твоят мой живот”. Славата обаче не го кара да се самозабрави – той наема дом с любимото момиче и посвещава всеки свободен миг на нея. Не мислят да се женят, но и не се нуждаят от суетата на нощния живот и медиите, за да са щастливи.

Джейхун Менгиролу участва почти до края на „Твоят мой живот” Сезон 3. Влюбеният младеж се е превърнал в нещастен млад мъж, който не може да помогне на съпругата си. Проектът се прости с него по познатия начин – публикува снимка от сцената, на която героят му казва „Нямам сили да продължа. Напускам те.”

Шюкран Овалъ

Красивото момиче, чиято игра наблюдаваме сега, не е от дебютантките в „Твоят мой живот”. Тя е известна в родината си и заради ролите, и заради връзките си, които не са много, но са все с популярни личности.

Родена е на 1 април в Измир, но от ученичка знае, че пътят към щастието и успеха й води в Истанбул. Категорична е в желанието си да учи актьорско майсторство. Семейството й не е съгласно да я пусне да излети от гнездото – Истанбул е огромен, а и нямат пари да я издържат. Тя обаче се оказва настойчива и предприемчива. Записва се в арт център, който й осигурява контакт с редица успели актьори.

За да помогнат на единственото си дете, семейството се разделя – майка й се мести с нея в големия град и промяната бързо се отплаща. Шюкран Овалъ започва да снима още, докато се учи на занаят.

Сваля 18 килограма с кикбокс – спортът, който практикува и героинята й Айше. Записва участия в такива популярни проекти като „Рейс” и „Ако бях облак”. Пробивът й обаче се дължи не на друг, а на Еркан Петеккая – своенравната звезда работи с нея в „Нов свят”. С режисьора на сериала се познават от „Въпрос на чест”. Подкрепяна и от двамата тя получава ключова роля във втория сезон на сериала.


Участието й приключва изненадващо за зрителите, но тя не е нещастна. Веднага става част от нова поредица и дори се завръща към театъра. Най-важното в живота й обаче е фактът, че намери човек, до когото да остарее.

Шюкран Овалъ има опит с трайните отношения. Има тригодишна връзка с познатия у нас Хакан Курташ. Във „Въпрос на чест” обаче се влюбва в Шюкрю Йозйълдъз, но историята им приключва в началото на 2016.


Шюкран Овалъ не страда дълго. Твърде скоро е забелязана в компанията на Джанер Еркин. Двамата се крият още известно време, но той потвърди връзката им с лирично обяснение в социалните мрежи.
Шюкран Овалъ сватба
Футболистът напусна Италия, за да се завърне в скъпия на сърцето им „Бешикташ” и двамата се ожениха на 2 януари тази година. На частната церемония в Рим свидетел на щастието им беше Седа Алтунер – актрисата, която играе най-близката й приятелка в „Твоят мой живот”.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!