You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Living Space – Ангелска магия под дъжда

Living Space – Ангелска магия под дъжда

Living Space превърнаха една дъждовна вечер в неповторимо преживяне

Срещнахме се с тях напълно случайно. Докато обикаляхме улиците в дъждовната съботна вечер в Стара Загора, по време на знаменитата нощ на музеите, те привлякоха вниманието ни. Един ангелски глас и музика, която ни върна спомена за лятото, огъня край плажа и песните с приятели, с приятели в ръка. Те са Living Space — една сравнително непозната група, която обаче обещава да се превърне в изключително музикално явление, за ценителите на хубавата музика.

Living Space - талант и новаторство
Living Space – талант и новаторство сн. bnr.bg

Ако сте имали възможност да слушате Living Space несъмнено знаете за какво говорим. Музикалната формация по своята същност е музикално — визуален проект, съчетаващ в себе си разнообразни фотографии в различен стил, представени под акомпанимента на „world music“ звучене.

Акустичните китара и бас се преплитат с ефирни вокали, подплатени от ритъма на Udu drum, пише сайтът на bnr.bg. В зависимост от развитието и насоката на сценария, на тези своеобразни музикални пиеси, кадрите също се променят. Създавайки неповторимо усещане за всеки зрител и превръщайки го в участник на пиесата. В един момент ви се струва, че вървите по улиците на Барселона, в следващия — че се намирате седнали в някое парижко кафене, с изглед към Сена. Музиката им ще ви накара да повярвате, че чувате дори морските вълни — любителите на морето със сигурност ще се почувстват сякаш отново е лято и отново са на морския бряг, чувайки писъка на чайките и гларусите. А ритъмът ще ви пренесе в прекрасен свят на мечтите, макар и само за кратко.

living space 1

Без повече лирични отклонения ви представяме накратко и музикантите от Living Space — Жели Белчилова—глас/перкусии, Николай Карагеоргиев—акустична китара, Александър Леков—акустичен бас и Емил Пехливанов—уду и перкусии. Проектът е по идея на Александър Леков, а снимките участващи в представлението са дело на Никола Николов. Ако ви се отдаде възможност да ги чуете на живо, не пропускайте да си подарите няколко минути с тях. Те със сигурност ще направят този момент от деня ви специален.

Предлагаме ви да чуете тяхно изпълнение във видеото по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!