You are here
Home > Lifestyle > Лукс само ЗА НЕЯ! Надникнете в яхтата, произведена за милионерши (Снимки)

Лукс само ЗА НЕЯ! Надникнете в яхтата, произведена за милионерши (Снимки)

Дори в света на богатите има категория лукс, достъпна за „първите сред равни”

Ако обичате лукса и сте амазонка по дух, woman-onthe-top.net намери идеалното място за вас!

Дамите с възможности или с щедри съпрузи, които обичат приключенията и имат отчайваща нужда да от веселба с приятелки, вече има къде да избягат. Специално за тях е създадената първата яхта в света, която приема за пасажери заможни представителки на нежния пол.
lux yaht
Плавателният съд предлага интериор, който слабо може да бъде описан като безподобен лукс – навсякъде ще видите полускъпоценни камъни, оникс, масивно дърво, позлатени тъкани. Богатство от кристали Swarovski, златни мозайки, ледени фонтани, великолепни мебели в каютите и в салона, елитен ресторант, бар и задължителния спа център са на разположение на всяка модерна амазонка, бъдеща булка или „обикновена” милионерша.
lux yaht 2

Дизайнерите са се погрижили дамите да се чувстват като в прегръдка от слонова кост, бяло, кремаво и златно. Яхтата се нарича „La Belle“ (красавица) и съвсем скоро ще стане достъпна за дамите по света.
За сега се знае само, че това престижно превозно средство с лукс категория ще е само за избрани. Стандартната цена на нощувка не се съобщава, може би, защото се предвижда да се превърне в своеобразен дамски клуб.
lux yaht 3
В него ще се допускат малцина и там ще важат правилата, познати в старите общества за джентълмени. Няма да е достатъчно наличието на сериозна банкова сметка. Ще се търсят дами с произход, социално положение и влияние в обществото и ще се допускат със специална покана и препоръка на жена, която вече членува в този подвижен елитен клуб.
lux yaht 5
Мечтата за лукс е стара като света, но вече има ново измерение – една разходка с яхта означава и власт!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!