You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Лукс в рустикален стил: Да живееш в комфорт и красота сред планинските склонове (Снимки)

Лукс в рустикален стил: Да живееш в комфорт и красота сред планинските склонове (Снимки)

Дори и грубият чар на рустикалния стил може да те накара да се чувстваш като в дворец

Модерният напоследък рустикален стил е идеалният избор на интериор, ако обзавеждате планинска вила, смятат от woman-onthe-top.net. Може да ви се струва груб и първичен, но повярвайте ни, ако попаднете на идеен дизайнер – ще се чувствате като в дворец. Доказателство за това е разкошен дом, построен в щата Монтана.
dom-rustikalen stil
Този планински „замък” е дело на архитектите от LOHSS. Собствениците му са го нарекли The Pointe. Намира се в сърцето на планината, недалеч от ски пистите Big Sky Този дом съчетава съвременен лукс с класически елементи на планинска хижа. Демонстрира всички характерни елементи на дом в рустикален стил – грубо дялани камъни, дебели трупи, минимален декор.
dom-rustikalen stil 2

Рустикален стил означава първичен, необработен, но не и некрасив
Рустикален стил означава първичен, необработен, но не и некрасив

dom-rustikalen stil 4
Къщата изглежда сурова и на пръв поглед – като мъжко убежище, но е уютът не може да е убягнал от погледа ви!
dom-rustikalen stil 7

dom-rustikalen stil 5

dom-rustikalen stil 6
Вместо да търсите вдъхновение в модерния вътрешен дизайн, рискувайте с естественото. Дървото и камъкът, дори необработени, са като мост, който ни свързва с природата. Един дом в рустикален стил ще се превърне в сигурно убежище от лудостта на големия град.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!