You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Луксозни имоти: Надникнете в модерните крепости на Катрин Вачева и Светлана Василева

Луксозни имоти: Надникнете в модерните крепости на Катрин Вачева и Светлана Василева

Моделите във ВИП Брадър 2015 скандализират с изяви, но могат да се похвалят й с атрактивни луксозни имоти

Къщата на Големия брат далеч не е сред най-луксозните имоти, обитавани от моделите във ВИП Брадър. Скандалното трио и преди, и сега провокира много коментари. Никой обаче няма да се учуди от високия им стил на живот и вкуса към най-модерните течения дори в интериора на собствения им дом.

Две от атрактивните дами в Къщата отвориха вратите на своите крепости не просто за любопитни очи. Те приеха напълно непознати жени в лятното реалити на Нова – „Мис Пепеляшка”.

Катрин Вачева показа и широка усмивка, и комуникативност, и…истински разкош, видя woman-onthe-top.net! Младата дама има не просто гардероб на модна диктаторка, но и болезнена страст към кожените изделия. Не пести от луксозни решения от дома, но тя с гордост призна суперсилата си – да привлича пари, без дори да ги търси.


Не е ясно дали Светлана Василева има нейния „талант”, но и тя няма от какво да се притеснява, ако иска да покани гости. Блондинката също е от гордите собственици на луксозни имоти във ВИП Брадър.


Всеобщата любимка се оказа момиче с не по-малък късмет. С билет от Търговище и мечта да не изживее живота си в малък провинциален град, тя завладя столица. Трябваха й само един конкурс и един много щедър мъж. Тя не се срамува да признае, че дължи всичко на тях и е много благодарна.

Пак на титлата и щедрият господи дължи факта, че е щастлива новодомка. Решението на дома й е доста далеч от класическия интериор и може би дори се е доверявала на дизайнери.

Двете момичета са достатъчно различни, но е видна общата им страст към модата, скъпите артикули и студената гама цветове. Домовете им определено се различават от тези на най-близките им хора в Къщата, макар и те да са достатъчно луксозни имоти.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!