You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Луксозни имоти: Виж домовете на „Ритон”, Кичка Бодурова и Луна (Снимки)

Луксозни имоти: Виж домовете на „Ритон”, Кичка Бодурова и Луна (Снимки)

„Титаните” могат да се похвалят, че са инвестирали в луксозни имоти дългогодишната си кариера

Впечатляващи луксозни имоти могат да покажат някои от обитателите на ВИП Брадър 2015, видя woman-on the-top.net. Дует Ритон, Кичка Бодурова и Луна – певците, между които ще се състои „Битката на Титаните”, например могат да ви изумят с домовете си в столицата.

Разбира се, „крепостите” им се различават, колкото те самите по между си. Кичка Бодурова обитава копие на американския си дом, Ритон – великолепна вила в покрайнините, а Луна се шири в мезонет почти в сърцето на столицата.

Познавачи може би ще намерят недостатъци в техните луксозни имоти, но едва ли ще ги упрекнат в липсата на вкус.

Кичка Бодурова живее от 1991-а в САЩ. Там е придобила американския маниер да се сменят домовете и градовете с лекота, непонятна за нас. В родината обаче държи на едно-единствено място, показано в списание „Идеален дом“.

Великолепната къща е строена само преди девет години в „Симеоново”. Впечатлява с фасадата като на американските къщи – с колони и фронтон. Стените са сведени до минимум, защото ненавижда затворените пространства.

На двата етажа се е погрижила да има шест спални, огромна гардеробна за сценичните й тоалети, трапезария, два хола и бани.

Върлите й конкуренти от Ритон също са сред собствениците на луксозни имоти. Тяхното бижу се намира в Банкя на 777 метра надморска височина. Катя има повече от специално отношение към ландшафния дизайн на градината й, а Здравко – към най-модерната техника у дома.

В просторната им къща ще видите нещо, което няма в повечето домове – запазена вековна топола. Специалистите по Фън Шуй казват, че то води до благоденствие на дома!

Къщите на Кичка и Ритон са луксозни, но традиционни в най-общ смисъл. Всеки би се чувствал великолепно в класическия им интериор. Различен обаче е случаят с Луна.

Нейният мезонет близо до сърцето на столицата отговаря на високите й стандарти. Пълен е със скъпи решения, но гостите се впечатляват от друго – наред с многообразието от икони ще се натъкнете на смущаващ брой нейни снимки, които проследяват професионалната й кариера. Има си дори Стена на славата!

Това, естествено, вече не ни изненадва, но определено е любопитен акцент сред всички луксозни жилища, които ще ви покажем.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!