You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Любов и раздяла в Чучулигата: Фериде и Камран признават любовта си!

Любов и раздяла в Чучулигата: Фериде и Камран признават любовта си!

Любов и раздяла ще видим в Чучулигата, Фериде и Камран признават любовта си

Любов и раздяла ще видят зрителите на Чучулигата. В новите епизоди на сериала, ще станем свидетели на драматични моменти. Истината за престъплението на Левент и Нериман лъсва, а Фериде признава чувствата си към Камран. Щастието им обаче помрачено от факта, че тя не вярва на думите му, а той не приема решението й да го държи на страна.

calikusu

Ситуацията се заплита поради факта, че Нериман се появява в дома на Айше. Никой не й се радва, а Камран дори моли леля си да не я допуска в дома им повече. Той заявява на Нериман, че всичко между тях е свършило и е време всеки да поеме по свой път.

Calikusu и

Сейфетин научава за тайния брак на Селим и спира сватбата. Съпругата му е съкрушена, а Неджмие възмутена и разстроена от случилото се. Нериман се прибира от пътуването си и двамата със Селим планират пореден удар срещу Камран и Чучулигата, с надеждата този път да ги разделят.

Calikusu и3

Влюбените се прибират след пътуването си, като Камран признава на семейството си, че е влюбен и иска да се ожени за Чучулигата. Той прави опити да се срещне с нея в пансиона, но тъй като тя е наказана удря на камък.

По време на годишния бал, Фериде трябва да присъства в качеството си на прислужница. Камран я поставя в неловко положение, като й иска ръката пред всички. Тя бяга, а директорката представя случилото се като пиеса, която е трябвало да забавлява гостите. Фериде обаче е наказана и не може да излиза, за да се срещне с Камран.

Фериде се сгодява за Камран в Чучулигата
Фериде се сгодява за Камран в Чучулигата

Той й дава един ден за размисъл, а когато тя решава да приеме предложението му, не успява да отиде на уговорената среща. Съсипан от мъка, той споделя с близките си, че не може да остане и заминава за Америка. Моли майка си да даде кутията с писма на Чучулигата.

Ще успее ли Фериде да го спре?

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!