You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Любов навреме: Звездите, които откриха щастието след като навършиха 40

Любов навреме: Звездите, които откриха щастието след като навършиха 40

Не всички срещаме Голямата любов на младини, понякога щастието е сложна скулптура, която изисква време, за да я направиш

Някои не си признават, но повечето израстват с идеята да срещнат Голямата любов, да остареят с нея и да изживеят живота си в щастие. Популярната литература, телевизията, киното – всичко прелива от красиви клишета, а неуспелите да го превърнат в реалност се чувстват ощетени и дори – негодни и провалени.

Все си мислим, че ще се омъжим млади и красиви, ще родим децата си навреме и заедно ще изживеем големите вълнения и предизвикателства…
Истината, момичета и момчета, е че понякога Голямата любов закъснява. Това обаче далеч не означава, че няма да дойде! И още по-малко – че на вас ви има нещо! Просто при някои се случва така – изживяват стотици болезнени първи срещи, несполучливи връзки, провалени бракове, самота. Ако около вас няма примери, които да ви дадат надежда, погледнете към Холивуд. Вижте красивите, талантливи, богати жени, в чиито крака лежи целия свят. Някои от тях преживяха много, за да намерят щастие на 40+, то обаче си струва целия болезнени житейски опит:

Камерън Диас (45 г.) е една от жените, които просто не са имали късмет в любовта. Има много бивши партньори. Тя непрекъснато се сблъскваше с грешните мъже, които не можеха да я оценят, но през 42-та година от живота си филмовата звезда се срещна с г-н Правилния.

Любовната й история с Бенджамин Мадън, 38 г., може лесно да се превърне в сценарий за романтична комедия в Холивуд. С популярният актьор и китарист “ имаха много общи приятели, но официално се срещнаха през пролетта на 2014.

Камерън направи барбекю в дома си и покани приятелката си Никол Ричи, омъжена за Джоел Мадън, която е близначка на Бенджи. Тя попитала дали може да се обади на брат си, а актрисата отговори: „Разбира се, всички сме едно семейство!“ – без предположи, че скоро ще бъде така.

„Оженихме се в дневната, пред нашите най-близки приятели. След това се забавлявахме в градината. И двамата сме много различни като хора, но споделяме едни и същи ценности. Никога не съм имала такова нещо. Никой никога не ме е обичал по този начин. Гледам го всеки ден и той просто ме вдъхновява. Аз съм щастлива.”

Гуен Стефани (48, пък, е на 46 години, когато е помолена за развод от Гавин Росдейл. Само една година след раждането на третия си син, известната певица научила, че съпругът й я мами с бавачката от дълго време.

Тя дори не помисли, че след болезнен и труден развод ще намери нова любов и то – в реалитито “ The Voice“.

Докато Гуен слага точка на брака с Гавин, 41-годишният й колега от журито Блейк Шелтън също се развежда със съпругата си Миранда Ламбърт заради изневярата й.

Поради сходството на положението им, и двете звезди неочаквано се сближават, а от приятелството се ражда любовта, която продължава и до днес.

Вижте още няколко перфектни примера, че Голямата любов не изисква конкретна възраст, а точното време, което понякога е след заветните 40:

Сандра Бълок и Браян Рендъл
Ева Лонгория и Хосе Бастион
Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Салма Хайек и Франсоа Пино
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!