You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Любов от пръв поглед: Истински истории на звездите, излезли като от романтичен филм

Любов от пръв поглед: Истински истории на звездите, излезли като от романтичен филм

Любовта от пръв поглед може да е мит, но мнозина не просто вярват в приказки, а са ги преживели

Чували ли сте за любов от пръв поглед? Сигурно сте почитатели и на романтични филми, но вече ви е писнало да чакате онова поразяващо чувство, което те разтърсва и променя живота.

В противоречие на огорчените или безнадеждни циници, все още има хора, които се заклеват, че са преживели онова измамно чувство. „Сякаш се познавахме от друг живот”, „Останах като поразен”, „Сънувах я преди да се срещнем” и т.н., и т.н. Тези думи ги изричат не само хората в романсите. Мнозина популярни личности познават усещането, за някои от тях любовта от пръв поглед продължава и до днес:

Майкъл Кейн и Шакира
michael kane shakira

Далеч преди да стане Рицар на Нейно величество, да се прочуе като актьор и да грабне Оскар, Майкъл бил просто твърде емоционален за англичанин младеж. Един прекрасен ден видял по телевизията реклама за кафе. Момичето в нея толкова го впечатлило, че той се зарекъл „Ще я открия на всяка цена!”. Шакира е индийка по произход и родена в Нова Гвиана. Различията в произхода не им попречило да се оженят…и така вече 43 години!

Шакира и Пике

На момичетата с това име им върви в живота. Шакира доста почака, докато срещне голямата любов, но я разпозна на момента! Той е доста по-висок и млад от нея, но усещането на първата им среща било като да те събори лавина. Повярвали на интуицията и днес имат две малки момченца, наред с успешните си кариери!
shakira-y-pique_

Том Брейди и Жизел Бюндхен
tom-brady gisele-bundchen
Той е топ-спортист, тя – топ модел. Изглежда лесно да се съберат, но не е съвсем така. Наложило се приятели да ги сватосват. Излезли на „сляпа среща”, но каква! Всичко било така перфектно, че не си оставили опция „да се виждаме и с други хора”. Двамата се ожениха през 2009.

Дейвид Бекъм и Виктория

Легендата на Манчестър някога беше просто първа надежда. По това време Виктория беше госпожица Адамс – световна поп звезда. Видял я за първи път в клипа „Say You’ll Be There“ и толкова я харесал, че не оставил на мира познатите си, докато не му уредят среща.
david-beckham-viktoria
Двамата преди дни навършиха 17 години брак с техните четири деца.

Рийз Уидърспуун и Том
Jim Toth & Reese Witherspoon
Тя е звезда с пари, популярност, награди и няколко горчиви раздели с колеги. Той е агент на таланти. Двамата се запознали в бара. Той й поднесъл извиненията си, когато негов пиян приятел започнал да я притеснява. Двамата се ожениха, отглеждат заедно двете й деца и имат общ син. Изводът – стойте си (полу) трезви, за да не пропуснете голямата любов!

Мат Деймън и Лусиана

Той беше Златното момче на Америка – сладък, талантлив, успешен и с куп звездни гаджета. Тя беше преуморена самотна майка, която трябваше да работи в бар. Една нощ, докато течели снимките на „Залепен за теб”, той влязъл за по питие. Видял я на другия край на залата и се кълне, че около нея се излъчвала светлина!
Matt Damon & Luciana Barroso
Приел не само дъщеря й за своя, но двамата си родиха още три момиченца.

Любов от пръв поглед, създадена в България

Илиана и Наско

Когато Илиана Раева беше в зенита на кариерата си, а той надежда на „Левски”, имаше само една българска телевизия. Тя беше достатъчна обаче да сватоса младите звезди. Той я видял на съчетание по време на поредното първенство и казал на приятеля до него: „Тая ще ми стане гадже!”.

Самоувереността му не била напразна. Намерил човек, който да ги запознае. Уговорили им среща и между двамата пламнала не искрата, а истински пожар!
nasko sirakov i iliana raeva
Карали се много, ревнували се, вдигали толкова шумни скандали, че им предсказвали развод до две-три години. Изведнъж обаче нещата се променили, родили се децата и толкова се сплотили, че се превърнали в едно същество. Той се разплакал, когато момичетата й станали световни шампионки, тя го брани като лъвица, когато имаше проблеми в ръководството на „Левски”.

И днес са неразделни и очакват с трепет първото си внуче!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!