You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Любовен зодиак: Открийте своя идеален партньор според звездите

Любовен зодиак: Открийте своя идеален партньор според звездите

Любовен зодиак
Любовен зодиак

Овен

Сродни души: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей

Овните живеят бързо. Те нямат време да чакат някого и им необходим е партньор, който ще може да следи тяхното темпо. Тяхната сродна душа е човек с голямо самочувствие, който не се страхува да поема рискове.

Телец

Сродни души: Рак, Козирог, Дева и Риби

За правилния човек, Телците остават верни до край, но често им е нужен някой, който може да им противодейства, а не да се съгласява за всичко с тях. Тяхната сродна душа е някой, който е верен, честен и който не иска да си играе с тях. Телците нямат време за това. Те също така искат романтици, които могат да ги накарат да се чувстват единствени и най-специални.

Близнаци

Сродни души: Лъв, Везни, Овен и Водолей

Близнаците могат да бъдат наистина придирчиви, така че, ако ви изберат, трябва да се чувствате наистина специални. Тяхната сродна душа е човек, който е забавен, интелигентен и интересен. Те също не търсят пълно сходство с партньора си, защото просто една такава връзка няма как да работи за тях. Предвид двойствената им природа, не е изненадващо защо си търсят някой, с когото да се скарат и сдобрят едновременно.

Рак

Сродни души: Скорпион, Телец, Близнаци и Дева

Раците имат огромно сърце и много любов за даване, но ако наистина искате да ги спечелите трябва и вие да правите същото. На тях им е нужен някой, който е достатъчно интелигентен, за да може да ги разбере. Но също така трябва да бъде и обичлив, за да ги накара да се чувстват специални и обичани. Раците нямат време за егоцентрици и техния идеален партньор трябва да бъде грижовен и състрадателен.

Лъв

Сродни души: Близнаци, Везни, Стрелец и Овен

Лъвовете са безнадеждно привлечени от самочувствието и мистерията. Те искат някой, който е готов за приключения, но същевременно и мистериозен. Ако във връзката им няма вълнение, те бързо се отегчават. Затова и се нуждаят от някой, който да ги следва и да споделя приключенията им.

Дева

Сродни души: Скорпион, Козирог, Рак и Телец

Сродната им душа е някой, който е сложен и изтънчен като изискано френско вино. Но техният партньор също така трябва да бъде амбициозен, а не някой, който не прави нищо по цял ден. Най-много от всичко, на Девите им е необходим партньор, който ще се посвети на връзката им, колкото и те.

Везни

Сродни души: Близнаци, Водолей, Стрелец и Лъв

Везните имат високи стандарти, когато става дума за любов. Те търсят физическата красота, защото се наслаждават на естетиката. Те търсят и интелигентността, защото са умни и хората с ограничено мислене са скучни за тях. Самочувствието ги привлича, защото искат някой, който знае какво иска.

Скорпион

Сродни души: Риби, Дева, Козирог и Рак

Любовта на Скорпионите е дълбока, силна и безусловна. Но за това им е необходим е партньор, който ще ги води. Тяхната сродна душа е някой с дълбоко мислене и въображение. Някой, който мисли и чувства дълбоко, но не разкрива всичко за себе си.

Стрелец

Сродни души: Лъв, Водолей. Овен и Везни

Стрелците обичат свободата и независимостта и не им трябва някой обсебващ. Техният идеален партньор е някой, който е забавен и който има широк поглед към духа и живота. Стрелците не обичат да си налагат правила и навици, нито им е нужен някой, който се опитва да ги промени или да ги „поправи“. Тяхната сродна душа е някой, който им помага да се изградят като личност и някой, който ще им помогне да сбъднат мечтата си. А тя е проста — да завладеят света. И да го променят към по-добро, стига да могат.

Козирог

Сродни души: Риби, Телец, Дева и Скорпион

Козирогът не се страхуват да изисква в любовта, особено когато търси своята сродна душа. Техният идеален партньор е елегантен, със стил и е горд от себе си. Той също така той трябва да бъде интелигентен и да може да се свърже с тях на по-дълбоко емоционално ниво. Но най-важното от всичко е, техният партньор да им бъде верен.

Водолей

Сродни души: Везни, Водолей, Близнаци и Стрелец

Сродната душа на Водолеите трябва да бъде забавна и понякога да търси луди приключения. Ако можете да разсмеете Водолея, можете да го накарате да направи каквото поискате. Талантът за готвене е голям бонус, защото Водолеите обожават да ядат.

Риби

Сродни души: Рак, Скорпион, Дева и Телец

Рибите живеят в свой собствен свят и никога не приемат живота прекалено на сериозно или буквално. Тяхната сродна душа е някой с умерено самочувствие, див и творчески ум, и способност да мисли различно. Най-много от всичко им е необходим някой, с който могат да се свържат и да общуват по по-задълбочен начин.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!